Ηρακλής: Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες

Ηρακλής: Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες

Ηρακλής: Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες

Στους δρόμους και πάλι οι οπαδοί του Ηρακλή, καθώς αποφασίσθηκε να γίνει συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους και στη συνέχεια πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Ο δυναμικότερος σύνδεσμός του Ηρακλή η «Αυτόνομη Θύρα 10» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας και πάλι στους δρόμους:

«Φτάνει πια!!!

Δεν ανεχόμαστε άλλο να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στην πολλοστή προσπάθεια διάλυσης του ΗΡΑΚΛΗ!!!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, σαν να μην άλλαξε τίποτε γύρω μας, οι δρόμοι τρέχουν χιαστί κι εμείς πορευόμαστε πάνω τους, προσπαθώντας να προλάβουμε τα όνειρα μας. Σημείο Χ κι εμείς παρέα σε άλλη μια πορεία, σε άλλη μια διαδήλωση, σε άλλη μια μάχη κι ας φύγαν χίλιοι δυο καιροί, θα είμαστε όλοι εκεί που προστάζει η ιστορία του συλλόγου.

Ενάντια στη διάλυση, απαιτούμε την αλλαγή. Ενάντια στη σιωπή, τα λόγια και το σεβασμό στην ιστορία. Ενάντια στην αμνησία, τη μνήμη των αγώνων μας. Ενάντια στην ταπείνωση, την αξιοπρέπεια. Ενάντια στο μαύρο μέλλον, το όραμα του μεγάλου αυτόνομου ΗΡΑΚΛΗ!!!

Το πρόβλημα μας θα γίνει ξανά, πρόβλημα της πόλης.

Μοναδικός μας δρόμος... ο δρόμος!!!

Πέμπτη 2/6 στις 20:00 στην Αριστοτέλους μπροστά στα γραφεία της Α.θ.10!!

Όσο θα υπάρχουν αυτοί που θα αγωνίζονται, αυτοί που δεν παραδίνονται, που δεν συμβιβάζονται, που δεν λυγίζουν στον πόλεμο... κανένας και τίποτε δεν θα μπορέσει να μικρύνει τον ΗΡΑΚΛΗ!!!».

Best of internet