ΑΕΚτσήδες, τα καλύτερα έρχονται!

ΑΕΚτσήδες, τα καλύτερα έρχονται!

ΑΕΚτσήδες, τα καλύτερα έρχονται!

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για την ΑΕΚ που έπαιξε ΜΟΝΟ για νίκη, δεν τα κατάφερε (το άξιζε) και για το πιο… hot καλοκαίρι της.

Αύριο στη Νέα Σμύρνη ολοκληρώνεται η σεζόν του come back της ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει και επιτάσσει η ιστορία της, οι τίτλοι που έχει κατακτήσει και φυσικά ο υπέροχος και μαγικός κόσμος αυτού του τεράστιου συλλόγου.

Πρόκειται για τη χρονιά της επιστροφής, λοιπόν, που έγινε με τον πλέον εμφατικό τρόπο για την ΑΕΚ και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απόλυτα επιτυχημένη αν η ομάδα κατάφερνε να φτάσει στην κατάκτηση (και) της πρωτιάς στη διαδικασία των πλέι οφ για την οποία πάλεψε με όση δύναμη είχε έως το τελευταίο λεπτό…

Όλα τα εύσημα, τα μπράβο, τα ευχαριστώ, τα συγχαρητήρια και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς αξίζουν στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που επωμίστηκαν ένα απίστευτο βάρος το οποίο για κάποιους ήταν και πάνω από τις δυνατότητές τους και όμως τα κατάφεραν καταθέτοντας τη ψυχή τους σε κάθε ματς γι’ αυτό και έγραψαν το όνομά τους στην ιστορία του συλλόγου.

Παιδιά όπως ο Αραβίδης, ο Μάνταλος και οι Κορδέρο, Κολοβέτσιος, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Τζανετόπουλος, Μπρέσεβιτς αξίζουν μόνο την αγάπη και την αναγνώριση όλων μας.

Κι αυτό διότι γνωρίζω πολύ καλά την αξία και τη σημασία της παρουσίας τους στα αποδυτήρια στα πολύ δύσκολα που ξεπεράστηκαν -χάρη σε όλους τους παραπάνω- πολύ εύκολα… Επειδή πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν είναι μόνο στο χορτάρι η προσφορά των παικτών και ας ήταν (και) εκεί αυτή που έπρεπε δίνοντας άπαντες όταν τους ζητήθηκε το 101% όσων είχαν!
Δεν ξέρω πόσοι από αυτούς θα βρίσκονται από τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ, όμως και πάλι ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο…

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν όλο τους το είναι για να κερδίσουν. Ήταν καλύτεροι, το άξιζαν ΜΟΝΟ αυτοί γιατί ΠΑΟΚ δεν υπήρχε στο ματς, όμως ο Κομίνης στέρησε από την ΑΕΚ τη δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι μη δίνοντας το πέναλτι στον Μπαρμπόσα (δεν είναι το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ που συμβαίνει κάτι τέτοιο).

Μέχρι και το τελευταίο λεπτό το πάλεψαν και για τον λόγο αυτό περισσότεροι από 15.000 ΑΕΚτσήδες στο τελευταίο σφύριγμα δεν αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ. Σηκώθηκαν και είπαν με τον πιο όμορφο τρόπο το μεγάλο ευχαριστώ που αξίζουν ΟΛΟΙ στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης…

Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα. Ναι ΑΕΚτσήδες, τα καλύτερα έρχονται στο πιο… hot καλοκαίρι του συλλόγου τις τελευταίες δεκαετίες. Κι αυτό διότι τα μέτωπα είναι πολλά και απόλυτα σημαντικά για το αύριο του συλλόγου σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο.

Η ΑΕΚ στα τέλη Ιουλίου επιστρέφει στην Ευρώπη με μοναδικό στόχο τη συμμετοχή της στο Europa League και τους ομίλους της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Κάτι που μόνο εύκολο δεν θα είναι και το γνωρίζουν όλοι…

Νωρίτερα και έως τα τέλη Ιουνίου (περίπου στις 25 αν δεν κάνω λάθος) θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των κιτρινόμαυρων για τη νέα σεζόν και για την έναρξη της προετοιμασίας. Οπότε και θα δούμε πως θα έχει διαμορφωθεί το ρόστερ.

Την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, η λογική λέει, ότι θα γνωρίζουμε τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ, μία απόφαση με τεράστια σημασία για να επιτευχθούν οι στόχοι της επόμενης σεζόν με τον Μοντανιέ να είναι τούτη την ώρα το φαβορί αλλά να παίζει και η περίπτωση του Αρουαμπαρένα (stand by παραμένει ως αουτσάιντερ ο Φινκ).

Τις επόμενες μέρες όμως και μέσα στον Ιούνιο αναμένουμε την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια. Όλα είναι έτοιμα και αναμένεται το τυπικό αλλά τόσο ουσιαστικό… πράσινο φως από την ΔΟΚΚ!

Κοινώς κύριοι και κυρίες για όλους εμάς και ειδικά για την ΑΕΚ από αύριο και μετά το ματς με τον Πανιώνιο που ολοκληρώνεται και τυπικά η σεζόν, αρχίζει το πιο θερμό σε όλα τα επίπεδα καλοκαίρι για ολόκληρο το σύλλογο και τα σούπερ ζητήματα που τον απασχολούν!

Υγ: Είμαι ο πρώτος που φώναξα και επέμεινα ότι η ΑΕΚ καθυστέρησε να τελειώσει το θέμα του επόμενου προπονητή. Όμως δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Στην Ένωση επεδίωξαν να ελαχιστοποιήσουν το όποιο ρίσκο και αυτό είναι καλό! Δεν επιτρέπεται τώρα λάθος, αντίθετα απαγορεύεται να γίνει κάτι τέτοιο…

Υγ2: Λάθος έως απαράδεκτο να μείνει εκτός 18άδας χθες ο Κορδέρο. Ακόμη και να μην τον πιστεύεις που λέει ο λόγος, είναι ο πρώτος απ’ όλους που άξιζε το χειροκρότημα χθες, διότι έμεινε στα σκατά στην ΑΕΚ και αυτό έπρεπε-όφειλαν να το σεβαστούν και δεν το έκαναν!

Υγ3: Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ και μία βαθιά υπόκλιση στον κόσμο της ΑΕΚ που απέδειξε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια πως ισχύει το: ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚάρα στα δύσκολα… Τώρα θα έχει μόνο απόλαυση και χαρές, αυτό τους αξίζει και στη ζωή πάντα παίρνεις αυτό που αξίζεις…

Υγ4: Απόψε στις 20:00 πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ στα Κάτω Πατήσια και την πλατεία του σταθμού ΗΣΑΠ που ονομάζεται Κωνσταντίνος Σπανούδης στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Καλλάρη. Το οφείλουμε στην ιστορία μας και την ίδια την ΑΕΚ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...