Ανανεώνει ο Ίλιτς με ΠΑΣ Γιάννινα

Ανανεώνει ο Ίλιτς με ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Κάτοικος Ιωαννίνων θα μείνει όπως φαίνεται ο Μπράνα Ίλιτς ο οποίος αποφάσισε να πει το ναι στην πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ευχάριστα θα είναι τα νέα για Μπράνα Ίλιτς και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σέρβος επιθετικός αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του είχαν καταθέσει οι Ηπειρώτες κι ετοιμάζεται να ανανεώσει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το συμβόλαιο του Ίλιτς με τον ΠΑΣ έληγε το καλοκαίρι και ο ίδιος μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ομάδα, επιθυμούσε την παραμονή του στην ομάδα και στην πόλη.

Η πρόταση του ΠΑΣ ήταν για τριετές συμβόλαιο και ο ίδιος αποφάσισε να την αποδεχτεί με τους Ηπειρώτες να κρατάνε άλλο ένα βασικό στέλεχος της ομάδας. Την φετινή σεζόν ο Μπράνα Ίλιτς είχε 30 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Παράλληλα, στην ομάδα συνεχίζονται οι προσπάθειες για ενίσχυση του ρόστερ και για τον λόγο αυτό το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της; ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης και ο Δημήτρης Νιαρχάκος, είχαν επαφές με μάνατζερ για υποψήφιους ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα