Ζήκος: «Κάνει βήματα μπροστά η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Ζήκος: «Κάνει βήματα μπροστά η ΑΕΚ»

bet365

Ικανοποιημένος από την σεζόν που είχε φέτος η ΑΕΚ, στην επιστροφή της, είναι ο Ακης Ζήκος.

Ο πρώην άσος των Κιτρινόμαυρων ήταν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και κατά την αποχώρηση του έκανε δηλώσεις.

«Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το μέγιστο από όλα τα παιδιά. Νομίζω πως έκανε πολλά περισσότερα από αυτά που ίσως περιμέναμε. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή πορεία στην Ευρώπη. Καλή ξεκούραση σε όλους γιατί τη χρειάζονται. Οσο για το σημερινό ματς, νομίζω ότι θα κρινόταν σε μία φάση. Δεν της... έκατσε και έχασε την ευκαιρία», είπε ο Ζήκος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρότεινε ο ίδιος τους Γάλλους προπονητές Μοντανιέ και Πιελ, ευχήθηκε να αρχίσει να βγάζει η Ενωση παίκτες από τις ακαδημίες της και κατέληξε λέγοντας πως «η ΑΕΚ δείχνει ότι κάνει βήματα μπροστά και αυτό είναι το σημαντικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα