Ντίντακ: «Κοιτάμε την επόμενη σεζόν»

Gazzetta team
Ντίντακ: «Κοιτάμε την επόμενη σεζόν»

bet365

Ικανοποιημένος από την σεζόν, σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο, δήλωσε ο Ντίντακ Βιλά.

Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ και έχασε τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι στην Ενωση τα βάφουν και μαύρα. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Ντίντακ στη Nova.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός αριστερός μπακ.

Για το ματς: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε τα πάντα μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και μένουμε με την πικρή γεύση. Τώρα θα κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά και τα προκριματικά του Europa League».

Για το ποια ομάδα αξίζει την 1η θέση στα πλέι οφ: «Προφανώς και θα προτιμούσα να είναι η ΑΕΚ αυτή αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, νομίζω ο Παναθηναϊκός. Ήταν αυτός που μας κέρδισε, είχε την ίδια βαθμολογία με εμάς, άρα νομίζω το δικαιούται».

Για τα συνεχόμενα ματς της ΑΕΚ: «Είναι πολύ δύσκολο να έχεις συνεχόμενα παιχνίδια. Εμείς προσπαθήσαμε να δώσουμε σε όλα τα παιχνίδια τα πάντα και αν και κουρασμένοι, παίζαμε για να κερδίσουμε. Μένουμε με την ικανοποίηση ότι κατακτήσαμε το κύπελλο»

Για τον τελικό του Champions League: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η τύχη ευνόησε τη Ρεάλ, οπότε συγχαρητήρια στη Ρεάλ».

Για τον απολογισμό της σεζόν: «Σε συλλογικό επίπεδο, η ομάδα προερχόταν από τη β’ Εθνική, υπήρχαν νέοι παίκτες στο ρόστερ και δεν γνωριζόμασταν. Όμως καταφέραμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Προσωπικά, είχα πάνω από 30 συμμετοχές και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Όταν ήρθα ήταν ένα άγνωστο πρωτάθλημα για μένα. Στην πορεία κατάλαβα ότι υπήρχαν 6 ομάδες που ανταγωνίζονται. Είμαι χαρούμενος που ήμουν βασικός και κατάφερε η ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα