Ευχαριστημένος ο Ιβιτς

Gazzetta team
Ευχαριστημένος ο Ιβιτς

bet365

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από το ΟΑΚΑ με την ισοπαλία και ο Ιβιτς είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος αφού παρέμεινε στην 1η θέση των πλέι οφ. Τι είπε για το μέλλον του.

Ο προπονητής των Θεσσαλονικέων είπε ότι η ομάδα του κατέβηκε για τη νίκη αλλά άλλαξε τα πλάνα του μετά την αποβολή του Τζαβέλλα ενώ μίλησε και για κούραση.

«Μπορούσαμε κάτι καλύτερο, ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε, αυτός ήταν ο στόχος. Βέβαια, όταν μένεις με δέκα παίκτες από τα 30' και παίζεις περίπου 20-25' με παίκτη λιγότερο, σε μία τέτοια εποχή όπου υπάρχει κούραση δεν είναι εύκολο. Είμαι ευχαριστημένος από την ισοπαλία», ήταν το πρώτο του σχόλιο μετά την λήξη.

Στην συνέντευξη Τύπου μεταξύ άλλων ο Βλάνταν Ίβιτς επισήμανε: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό... Πιστέψτε με, δεν έχω το μυαλό μου εκεί, στο εάν δηλαδή θα μείνω ή όχι στον πάγκο. Με ενδιαφέρει μόνο το επόμενο παιχνίδι. Από την αρχή προσπαθήσαμε να 'ανεβάσουμε' την ομάδα ψυχολογικά και αγωνιστικά. Έμειναν άλλες δύο ημέρες: ένα ακόμη παιχνίδι και οι παίκτες μου και εγώ έχουμε στραμμένη την συγκέντρωσή μας εκεί».

Ακολούθως είπε:

Για το σημερινό αποτέλεσμα: Δεν φοβήθηκα... Σίγουρα δεν ήταν εύκολο όταν μείναμε με 10, αλλά καταφέραμε μία φορά να κάνουμε κάτι καλό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πίστευα ότι και σήμερα μπορούμε να κάνουμε το ίδιο. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο, ιδιαίτερα κάτω από αυτές τις συνθήκες και ιδιαίτερα όταν παίζεις με ένα παίκτη λιγότερο από τόσο νωρίς.
Για την εμφάνιση της ομάδας του: Οι παίκτες μου έδειξαν και σήμερα ότι είναι άντρες. Θα δώσουν το 100% και την Τρίτη. Όταν μία ομάδα ξεκινάει από το μηδέν και βρίσκεται πρώτη με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, σίγουρα έχει κάνει κάτι καλό. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την αποφασιστηκότητα και τη σοβαρότητα που έδειξαν όλα τα παιδιά. Θα τα δώσουν όλα την Τρίτη είμαι σίγουρος.
Για τα λάθη που έγιναν σήμερα: Λάθη έγιναν και από τις δύο πλευρές, δε θέλω να στέκομαι όμως σε αυτά. Σίγουρα δημιουργήθηκαν κάποιες φάσεις και ήρθε και η κόκκινη, αλλά αυτά συμβαίνουν, ιδιαίτερα μετά από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια.
Για το πόσο δύσκολο είναι να προετοιμάσει την ομάδα του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: Και σήμερα δεν ήρθαμε εδώ για την ισοπαλία. Προετοίμασα την ομάδα μου για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι θα γίνει και την Τρίτη.
Για τον κόσμο και το μήνυμα που θέλει να του στείλει: Εμείς βρισκόμαστε στην 1η θέση. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και όλα παίζονται. Μόνο τελευταίοι δεν μπορούμε να βγούμε. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει ο κόσμος. Την Τρίτη θα έρθει με τη λογική να στηρίξει την ομάδα, γιατί έδωσε ότι μπορούσε τους τελευταίους 2,5 μήνες. Ιδιαίτερα με την πορεία που κάναμε στα πλέι οφ, πρέπει να έρθουν και να γίνουν ο 12ος παίκτης μας.
Για τον Φερνάντο Σάντος και το πόσο τον έχει επηρεάσει: Ο κ. Σάντος είναι ένας μεγάλος προπονητής και είμαι τυχερός που δούλεψα μαζί του. Κάνω κάποια δικά μου πράγματα και προσπαθώ με τους παίκτες και το υλικό που έχω, να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να παίρνουμε τα αποτελέσματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα