Αγροτικός - Αστέρας - Κέρκυρα 3-1

Αγροτικός - Αστέρας - Κέρκυρα 3-1

bet365

Η Κέρκυρα πήγε στον Εύοσμο με στόχο τη νίκη και το πρωτάθλημα, αλλά μέσα σε 35 λεπτά δέχτηκε τρία γκολ και το τελικό 3-1 την ανάγκασε να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ ως δεύτερη...

Ήθελε όσο τίποτα να σηκώσει το πρωτάθλημα της Football League η Κέρκυρα, αλλά για ακόμα μια χρονιά δεν τα κατάφερε. Όπως το 2014, έτσι και φέτος, οι «Φαίακες» έχασαν τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική μετά την ήττα με 3-1 από τον Αγροτικό στο χειρότερο ίσως παιχνίδι τους την φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, πήγε στον Εύοσμο με μοναδικό στόχο την νίκη και το πρωτάθλημα. Ο Αγροτικός Αστέρας όμως, είχε αντίθετη άποψη και ήθελε να... δώσει το πρωτάθλημα στην ΑΕΛ. Έτσι στο 15' ο Μπιτάνγκ με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, πριν έρθει στο 33' το λάθος του Τριαντάφυλλου που το εκμεταλλεύτηκε ο Βελλίνης και προ κενής εστίας έκανε το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε να ολοκληρωθεί το... δράμα της Κέρκυρας, με τον Συμελίδη να βρίσκει από δεξιά τον Βελλίνη που ένα λεπτό μετά το πρώτο του τέρμα έκανε το 3-0 δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του από το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Κέρκυρα δεν είχε άλλη επιλογή από το να βγει μπροστά και να ψάξει ένα... θαύμα. Ο Μακεδόνας τεχνικός έκανε πιο επιθετική την ομάδα του η οποία είχε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο. Το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να μειώσει σε 3-1 με διαγώνιο σουτ του Γκομές στο 60' καθώς στη συνέχεια έχασε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο άλλο τέρμα. Τόσο ο Μπαλντοβαλίεφ, όσο και ο Φάμπιο έχασαν δύο... άχαστα και το 3-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Έτσι το πρωτάθλημα πήγε στη Λάρισα και η Κέρκυρα επιστρέφει εκεί που... έμεινε ένα χρόνο πριν ως δεύτερη από την Football League.

Οι συνθέσεις:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Βαφέας, Μπάρμπας, Αμαραντίδης (51' Καραμπάς), Μακρυδημήτρης, Έππας, Συμελίδης (36' Τοπούζης), Μπιτάνγκ, Βελλίνης, Διαμαντόπουλος (62' Σιαμπάνης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Τριαντάφυλλος, Σουάνης (46' Μπαλντοβαλίεφ), Κρητικός, Γκόμεζ, Παμλίδης, Κόντος (62' Φάμπιο), Χιντζίδης, Βλάχος, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Γεωργακόπουλος (46' Αρναρέλλης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα