Αχαρναϊκός - ΑΕΛ 1-2

Αχαρναϊκός - ΑΕΛ 1-2

bet365

Η ΑΕΛ πήρε το δώρο από την Κέρκυρα, επικράτησε με 2-1 του Αχαρναϊκού και επιστρέφει ως πρωταθλήτρια στην μεγάλη κατηγορία.

Ο κάμπος δεν πανηγυρίζει μόνο την άνοδο, αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή για την ΑΕΛ, αφού οι «βυσσινί» πήραν το δώρο από την Κέρκυρα, επικράτησαν στο Μενίδι με 2-1 του Αχαρναϊκού και η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος τους βρίσκει μόνους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με τις δύο ομάδες να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο, το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και είχε ρυθμό, με την ΑΕΛ να θέλει την νίκη για να ελπίζει στον τίτλο του πρωταθλητή, αν και δεν περνούσε από το χέρι της, αφού ήθελε καλύτερο αποτέλεσμα από την Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», όμως, το έκανα αφού από το ημίχρονο έχαναν με 3-0 στον Εύοσμο, με τους «βυσσινί» να καλούνται απλά να κάνουν το καθήκον τους. Και το έκαναν...

Μπορεί στο 54' να δέχτηκαν την ψυχρολουσία, με τον Παπατόλιο να κάνει ένα εντυπωσιακό σουτ και να νικάει τον Καβουσάκη για το 1-0, όμως το «αλογάκι» έδειξε πως έχει καρδιά πρωταθλητή. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο Βαρέλα εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Καπός, βρήκε τον Γιοβάνοβιτς με σέντρα ακριβείας κι ο Σέρβος αμυντικός δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να φέρει το ματς στα ίσα.

Στην συνέχεια, ο δημιουργός πήρε ρόλο εκτελεστή και στο 64' ο Βαρέλα με ένα πάρα πολύ όμορφο σουτ κατάφερε να αφήσει... άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να ολοκληρώσει την ανατροπή, βάζοντας την ΑΕΛ σε θέση οδηγού. Ελλείψει κινήτρου, ο ρυθμός όσο περνούσε η ώρα έπεφτε, με τους «βυσσινί» να κρατούν εύκολα το υπέρ τους σκορ και να πανηγυρίζουν στο τέλος του αγώνα μπροστά από την κερκίδα των οπαδών τους, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Παγούδης, Σωτηράκος, Μωυσιάδης, Ταμπάκης (61’ Χριστόπουλος), Ματσούκας, Όμο, Παπατόλιος, Μάρης (84’ Μακρίδης), Παβίσεβιτς, Μουστάκης (79’ Αναστασίου), Κωστόπουλος.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Δαμιανάκης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (57’ Κουτσιανικούλης), Ροβίθης (46’ Μπανούσης), Καπός, Βαρέλα, Πάτο (83’ Χοτζάλι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα