Πέτκοβιτς: «Έχω κρούση από Ολυμπιακό»!

Πέτκοβιτς: «Έχω κρούση από Ολυμπιακό»!

Πέτκοβιτς: «Έχω κρούση από Ολυμπιακό»!

bet365

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr με τον Μάρκο Πέτκοβιτς να δηλώνει στον Τύπο της Σερβίας πως έχει κρούση και προσφορά από τον Ολυμπιακό.

Προ ημερών το Gazzetta.gr είχε μεταδώσει τις πληροφορίες για το προχωρημένο των επαφών του Ολυμπιακού με τον 23χρονο Σέρβιο δεξιό μπακ του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Πέτκοβιτς. Ο ίδιος ο παίκτης επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας το σχετικό ρεπορτάζ με δηλώσεις του στον Τύπο της Σερβίας.

Πιο αναλυτικά η τοποθέτησή του:

Ξέρω ότι οι Έλληνες ενδιαφέρονται έντονα για μένα και πως υπάρχει προσφορά και κρούση. Μετά το φιλικό που δώσαμε ο κόουτς Σίλβα εξέφραζε πολύ καλή γνώμη για μένα. Είναι κάτι ωραίο για μένα. Θα δούμε. Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου. Για μένα δεν υπάρχει λόγος να συμφωνήσω τώρα για νέο συμβόλαιο με Αστέρα. Θα δω τις επιλογές μου και θα αποφασίσω. Αν η πρόταση από τον Ολυμπιακό είναι καλή για όλους δεν βλέπω γιατί να μην υπάρξει συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα