Ο Γιαννιτσάνης έσωσε την Ελευσίνα!

Ο Γιαννιτσάνης έσωσε την Ελευσίνα!

bet365

Ο Πανελευσινιακός έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Λαμία (1-1) χάρη σε τέρμα του Γιαννιτσάνη στο 84' και έμεινε στην κατηγορία, στέλνοντας την Ζάκυνθο στη Γ' Εθνική. Άνετα ο Απόλλων στις Σέρρες (0-5), 4-2 την Παναχαϊκή η Καλλιθέα, 0-1 τον Κισσαμικό η Αναγέννηση, 3-2 τον Παναιγιάλειο τα Χανιά και 4-2 την Παναχαϊκή η Καλλιθέα.

Λαμία - Πανελευσινιακός 1-1

Θετικό αποτέλεσμα ήθελε στη Λαμία ο Πανελευσινιακός για να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία. Τελικά αν και έξι λεπτά πριν την λήξη ήταν... αγκαλιά με την Γ' Εθνική, ο Γιαννιτσάνης λύτρωσε την ομάδα του και την κράτησε στη Football League!

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς στο 28' κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με κεφαλιά του Σιατραβάνη. Η Λαμία είχε τον έλεγχο σε όλο το πρώτο μέρος και θα μπορούσε να πετύχει και κάποιο δεύτερο τέρμα, όμως το 1-0 ήταν το σκορ της ανάπαυλας.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 στο 61', όμως ο επόπτης σωστά σήκωσε το σημαιάκι του και ακύρωσε το γκολ του Καραλή. Ο Πανελευσινιακός συνέχισε να μην απειλεί και η Λαμία έφτασε κοντά στο 2-0, όταν ο Νεοφυτος με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και κράτησε τους φιλοξενούμενους ζωντανούς στο 69'. Τελικά και ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα της Ελευσίνας οδεύει προς την Γ' Εθνική, ο Γιαννιτσάνης με σουτ από τα δεξιά έκανε το 1-1 και κράτησε την ομάδα του στην κατηγορία.

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Παπαργυρίου, Γιαλούσης, Ντάσιος, Σιλιγαρδάκης (87' Αλεξίου), Τζόκιτς, Σιατραβάνης (29' Νεόφυτος), Μπουλούλης, Νατσιόπουλος, Καραλής (66' Αντωνόπουλος), Πίντο.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Τσίγκρος, Ανδρίκος, Αρβανίτης, Βαλιτζό, Κωνσταντινίδης, Κασνέτση (46' Βαϊσχάιμερ), Κυζιρίδης (65' Λίτσος), Σταματάκης (46' Τσολακίδης), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος.

Πανσερραϊκός - Απόλλων Σμύρνης 0-5

Πάρτι έκανε στις Σέρρες ο Απόλλων Σμύρνης, που πέρασε σαν… σίφουνας και επικράτησε με το εμφατικό 5-0 του Πανσερραϊκού, που παραδόθηκε άνευ όρων από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Ο Καμαρά, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αφού πέτυχε χατ τρικ μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά, αφού άνοιξε το σκορ στο 32’, βρήκε δίχτυα και στο 34’, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έγραψε το 4-0.

Στο 45’ είχε σκοράρει και ο Στεργίδης, που ήταν επίσης σε φοβερή ημέρα, αφού πιστώνεται και την ασίστ στο 1ο γκολ, ενώ στο 4ο η φάση ξεκίνησε από δικό του σουτ που πήγε στο δοκάρι, με τον Σενεγαλεζο να παίρνει το… ριμπάουντ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, η εικόνα δεν άλλαξε, με τον Βάντερσον να παίρνει την σκυτάλη και 51’ να βρίσκει κι αυτός δίχτυα, γράφοντας έτσι το τελικό σκορ. Η Ταξιαρχία, σεβόμενη τον αντίπαλο, έριξαν την απόδοσή τους, δε πίεσαν παραπάνω και έτσι, το δεύτερο μέρος πήρε… διαδικαστικό χαρακτήρα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Νικηφόρος Κάκογλου): Καστανιώτης, Καρράς, Ιωαννίδης (46’ Καψάλης), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Τριανταφυλλάκος, Ρούτσης, Ανδρέου (46’ Γιάντσης), Τσιμίκας, Παπαστεργίου (66’ Ντα κόστα) , Δωματάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Πάνος, Δεληζήσης, Γκότοβος (53’ Ψιάνος), Αρναούτογλου, Παρπέξ, Σουνάς (78’ Φαρινόλα), Στεργίδης, Φατιόν, Βάντερσον, Καμαρά (60’ Καλλέργης).

Χανιά - Παναιγιάλειος 3-2

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με πολλά γκολ και αρκετές ακόμα φάσεις, ο ΑΟ Χανιά κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 του Παναιγιάλειου και κλείσει με θετικό πρόσημο, μία πολύ δύσκολη χρονιά, στην οποία ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Με τις δύο ομάδες να μην έχουν ουσιαστικό κίνητρο, το παιχνίδι ήταν χαλαρό, με καλό ρυθμό, με τις άμυνες να είναι πιο χαλαρές Οι Κρητικοί το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και πήραν το προβάδισμα, με την «Μαύρη Θύελλα» να βρίσκει απαντήσεις.

Ο Μπριλάκης άνοιξε το σκορ στο 29’ αλλά ο Παναιγιάλειος κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν το ημίχρονο, με τον Γκοτσούλια να βρίσκει δίχτυα στο 43’. Στην επανάληψη, οι Χανιώτες πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με δράστη τον Τσούτση στο 68’, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 77’ με τον Σκαρτσίλα.

Τα Χανιά, κατάφεραν να πάρουν για τρίτη και… φαρμακερή φορά κεφάλι στο σκορ, με τον Γκέσιο στο 85’ να σκοράρει και αυτός, με το τέρμα αυτό να διαμορφώνει και το τελικό σκορ.

ΑΟΧ (Κυριάκος Γρηγοράκης): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Σάντερσον, Παλιάτσιος (88’ Μουντοκαλάκης), Μασάδο, Ρίκκα (56’ Τσούτσης), Καρτσαμπάς, Καμινιώτης (81’ Νύκταρης Μ.), Γκέσιος, Διαμαντόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Μαυρόπουλος, Ρέλλας, Γκατσέσα (84’ Σπίνουλας), Γκούφας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (64’ Σκαρτσίλας), Στίκας, Ζουνίνιο, Κολόκας.

Κισσαμικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Ακόμα ένα αδιάφορο ματς ήταν αυτό στα Χανιά. Κισσαμικός και Αναγέννηση Καρδίτσας αγωνίστηκαν απλά γιατί έπρεπε με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν τελικά με 0-1.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις, με το γκολ της νίκης για την Αναγέννηση να το πετυχαίνει ο Τζέκος. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Θεοδοσιάδη με την ομάδα της Καρδίτσας...

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γιαγκιόζης, Τσερκέζος, Τζημογιάννης, Παντελάκης, Τσοντάκης Σμίλτος, Μάνιας, Αυγενικού, Βλάχος, Ποκόνγκ, Μάντζης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γεωργατζάς, Σάββας, Τζάνης, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Τσιλούλης, Μαυριάς, Τζέκος, Μπιτέλης, Γκουγκούδης.

Καλλιθέα - Παναχαϊκή 4-2

Με ήττα αποχαιρέτησε την Football League η Παναχαϊκή. Οι Πατρινοί, γνώρισαν την ήττα με 4-2 από την Καλλιθέα εκτός έδρας, με την ομάδα της Αθήνας να κλείνει καλά μια επιτυχημένη χρονιά.

Οι γηπεδούχοι με την συμπλήρωση 20 λεπτών άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Γκίνη και πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το 1-0. Στην επανάληψη, η Παναχαϊκή είχε γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς στο 46' ο Ρουμπάτος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η Καλλιθέα πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 63' με τέρμα του Φράγκου, πριν έρθει στο 72' ο Χούσα με πέναλτι που κέρδισε ο Ρουμπάτος, να φέρει εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα. Τελικά όμως η Παναχαϊκή δεν άντεξε και λύγισε στο 84', όταν ο Μπέλης με σουτ από τα 25 μέτρα έγραψε το 3-2, πριν ο Σταύρου στο 89' βάλει το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ): Γκέκας, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Ευαγγέλου, Γκίνη (75' Σταύρου), Τεγούσης (53' Κατσικογιάννης), Μπέλης, Φράγκος, Ηλιάδης, Τσίπρας (58' Ντουρμισάι).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Λαμπρόπουλος Γ., Πινδώνης, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Παπανικολάου, Σαμπατάκος, Ρουμπάτος (79' Πέδρο), Μητρόπουλος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα