To πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League

To πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League

bet365

Η προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την πρώτη θέση. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο κι η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ.

Στις 18:15, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Στραματσόνι θέλει τη νίκη για να φτάσει τον ΠΑΟΚ που έχει ήδη 10 και θα περιμένει μετά να δει τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ υποδέχεται το «δικέφαλο του Βορρά».

Ιδανικό για τους «πράσινους» θα είναι να μην νικήσει η ΑΕΚ, ώστε με δύο νίκες να πάρει αυτός την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Μπεργκ και Ταυλαρίδη, όπως επίσης και στους τραυματίες Πράνιτς και Τελάντερ. Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός άφησε και πάλι εκτός τον Σέρχιο Σάντσεθ, ενώ πήρε στην αποστολή τον Καλτσά, αλλά και τους Στάικο, Ευαγγέλου.

Ετσι, αναμένεται να δούμε στο αρχικό του σχήμα, σε σύστημα 4-4-2, τους: Στιλ στο τέρμα και Νάνο - Μέστο στα μπακ. Μλέντο και Κουτρουμπής θα είναι τα δύο στόπερ κι οι Ζέκα-Αμπέντ θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ με τους Βλαχοδήμο και Καλτδσά ή Εβλαντζελίστα να είναι στα άκρα. Πέτριτς και Κλωναρίδης θα είναι το επιθετικό δίδυμο.

Από την άλλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αλλάζει κάτι στο 4-2-3-1, ενώ ο Έλληνας προπονητής θα χρησιμοποιήσει εκ νέου τους Μπαργκάν και Βιγιάλμπα. Ο Παπαδόπουλος αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Βαλεντίνος Βλάχος δεξιά στην άμυνα, ο Τασουλής αριστερά και οι Ρισβάνης, Οικονόμου στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Σιώπης, Κόρμπος και μπροστά τους οι Καθάριος, Μασούρας, Μπαργκάν, με τον Βιγιάλμπα στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «αετοί»... πεθαίνουν για την πρώτη θέση

Στο ντέρμπι των «αετών» στις 20:00, ο Νίκος Παναγιωτάρας, ξέρει πολύ καλά ότι με νίκη σήμερα θα βάλει τις βάσεις για να πάρει η ομάδα του τη νίκη, μιας και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ θα παίζει με τον αδιάφορο Πανιώνιο.

Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Τζεμπούρ και ο ανέτοιμος Βάργκας. Οπότε αναμένεται να δούμε να ξεκινούν οι Ανέστης στο τέρμα και Γκιάλο - Ντίντακ στα άκρα με τους κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο να είναι στο κέντρο της άμυνας. Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ο Μάνταλος θα έχει τον ρόλο του δημιουργού κι οι Μπακάκης - Μπαρμπόσα θα είναι στα άκρα, με τον Αραβίδη να είναι στην κορυφή.

Από την πλευρά του ο Ίβιτς, γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως με τους τρεις βαθμούς σήμερα, θα κρατάει την πρώτη θέση στο χέρι της η ομάδα του.

Στο 4-3-3 του αναμένεται να δούμε τον Γλύκο στο τέρμα και τους Λέοβατς, Τζαβέλλα, Μαλεζά και Κίτσιου στην άμυνα.

Τζιόλης και Τσίμιροτ θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ κι ο Χαρίσης θα κινείται μπροστά τους, με τον Αθανασιάδη να είναι στην κορυφή και οι Μακ - Ροντρίγκες θα είναι στα άκρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα