Και Άνχελ για τα αριστερά του Ολυμπιακού

Και Άνχελ για τα αριστερά του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Και Άνχελ για τα αριστερά του Ολυμπιακού

bet365

Μεταξύ των αρκετών προτάσεων που έχουν φτάσει στην Πλατεία Αλεξάνδρας είναι και αυτή του Χοσέ Άνχελ.

Στην περίπτωση που πουληθεί ο Αρτούρ Μαζουακού, ο Ολυμπιακός δεδομένα θα κινηθεί για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας. Πέρα από τον Ιμπάνιες του Ερυθρού Αστέρα, ένα ακόμη όνομα που «παίζει» είναι αυτό του Χοσέ Άνχελ της Πόρτο, σύμφωνα με το «Γαύρο».

Ο 26χρονος Ισπανός, έχει μάνατζερ τον Μαριάνο Αγκιλάρ που εκπροσωπεί τον Αλμπέρτο Μποτία και αυτός είναι ο άνθρωπος που έριξε στο τραπέζι την εν λόγω περίπτωση.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Παναθηναϊκός - Πανιώνιος.

Ο Χοσέ Άνχελ Βαλδές Ντίας έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Σπόρτινγκ Χιχόν, μετά πήγε στην Ρόμα, από εκεί αγωνίστηκε δανεικός στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και πλέον ανήκει στην Πόρτο. Ομάδα με την οποία ο Ολυμπιακός συνεργάστηκε πέρυσι το καλοκαίρι για το δανεισμό του Ερνάνι.

Επίσης, ο εν λόγω παίκτης έχει παίξει στην K-20 και στην Κ-21 της εθνικής Ισπανίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα