Σιμεόνε: «Είναι στιγμή να σκεφτώ κάποια πράγματα...»

Σιμεόνε: «Είναι στιγμή να σκεφτώ κάποια πράγματα...»

Gazzetta team
Σιμεόνε: «Είναι στιγμή να σκεφτώ κάποια πράγματα...»

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε την ήττα για δεύτερη φορά στον εμφύλιο απέναντι στη Ρεάλ χάνοντας την ευκαιρία να πανηγυρίσει το πρώτο της Champions League, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, φανερά στεναχωρημένο, να τονίζει πως ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτεί το μέλλον του.

Η Ατλέτικο γνώρισε την ήττα με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι από τη Ρέαλ, που πρόσθεσε το 11ο ευρωπαϊκό στέμμα στη συλλογή της, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να τονίζει, φανερά στεναχωρημένος, από το αποτέλεσμα πως ίσως έχει έρθει η στιγμή να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον του στους «ροχιμπλάνκος».

«Είναι μια στιγμή που νομίζω πως πρέπει να σκεφτώ κάποια πράγματα. Είναι πολύ σκληρό το να δίνεις τα πάντα και αυτό να μην είναι τελικά αρκετό. Έχω περάσει τρία πανέμορφα χρόνια εδώ, όμως σήμερα είμαι πολύ στεναχωρημένος. Δεν ξέρω αν αυτός ή ο προηγούμενος τελικός απέναντι στη Ρεάλ με πληγώνει περισσότερο. Νιώθω στεναχωρημένος που δεν καταφέραμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Σιμεόνε, ενώ σε νέα ερώτηση για το αν θα επανεξετάσει το μέλλον του στους «ροχιμπλάνκος», σχολίασε:

«Είναι κάτι που θα σκεφτώ πολύ σοβαρά».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα