Θετικό κλίμα με Μοντανιέ

Θετικό κλίμα με Μοντανιέ

Θετικό κλίμα με Μοντανιέ

bet365

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συναντήθηκε στο Παρίσι με τον Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για το αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ενωσης, όπως αποκάλυψε από νωρίς την Παρασκευή το gazzetta.gr, ταξίδεψε στη γαλλική πρωτεύουσα για το θέμα του προπονητή και είχε συνάντηση με τον Φιλίπ Μοντανιέ. Ο 52χρονος τεχνικός έδειξε ενδιαφέρον για το πλάνο που έχει η ΑΕΚ και υπήρξε πολύ καλό κλίμα στη συνάντηση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι.

Οπως και να έχει, τα ραντεβού του Μπάγεβιτς, ο οποίος επιστρέφει στην Αθήνα, με προπονητές θα συνεχιστούν και ο επόμενος θα είναι ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα, ο οποίος βρίσκεται στο Μιλάνο για τον τελικό του Champions League. Την Κυριακή, πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, θα ενημερωθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το πώς πήγαν οι συναντήσεις και θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα της επιλογής του νέου προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα