Ώρα τελικού!

Gazzetta team
Ώρα τελικού!

bet365

Η ώρα της αλήθειας. Ρεάλ και Ατλέτικο θα τεθούν αντιμέτωπες για δεύτερη φορά σε τελικό Champions League μέσα σε δύο χρόνια.

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Ρεάλ και Ατλέτικο θα παίξουν τη… ρεβάνς του τελικού πριν από δύο χρόνια, αυτή τη φορά στο Μιλάνο, με φόντο το σημαντικότερο τρόπαιο σε διασυλλογικό επίπεδο.

Η βασίλισσα έχει κερδίσει και τους 3 τελευταίους ευρωπαϊκούς εμφύλιους με αντίπαλο τους ροχιλμπλάνκος. Θα βρείτε τον άσο στο 2,375 και το να κατακτήσει το τρόπαιο η Ρεάλ στο 1,65 στη Sportingbet.gr. Οι μερένγκες, όμως, έχουν κερδίσει μόλις 1 φορά στην κανονική διάρκεια του αγώνα την Ατλέτικο, με την ισοπαλία να είναι στο 3,10, το διπλό στο 3,25 και την κατάκτηση του τροπαίου από τους τυπικά φιλοξενούμενους στο 2,20. Την μοναδική φορά, που συναντήθηκαν στον τελικό, τα πάντα κρίθηκαν στην παράταση. Το να κριθεί η νίκη και πάλι στην παράταση είναι στο 5,50.

Από εκεί και πέρα, η Ατλέτικο έχει κρατήσει το μηδέν στα 15 από 21 τελευταία της παιχνίδια στο Champions League, με το under να πληρώνει 1,533, ενώ στα 11 από τα 12 τελευταία ματς της Ρεάλ στη διοργάνωση είχαμε N/G, που θα το βρείτε στο 1,75. Στα μεταξύ τους παιχνίδια, μάλιστα, έχουμε μόλις 0,6 γκολ μέσο όρο στο πρώτο ημίχρονο. Θα βρείτε το under 0,5 στο πρώτο ημίχρονο στο 2,40 και την ισοπαλία στο ημίχρονο στο 2,00.

Τέλος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει το 74% των γκολ της βασίλισσας στη διοργάνωση φέτος, μπορεί να σπάσει το δικό του ρεκόρ για τα περισσότερα τέρματα σε μία σεζόν (έχει 16, το ρεκόρ του είναι 17), ενώ μπορεί να γίνει ο πρώτος, που θα σκοράρει σε τρεις τελικούς Champions League. Το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή πληρώνει 2,25, ενώ το να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ 7,00 στη Sportingbet.gr.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα