Έφτασε Παρίσι ο Μπάγεβιτς

Έφτασε Παρίσι ο Μπάγεβιτς

Έφτασε Παρίσι ο Μπάγεβιτς

bet365

Όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr o εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ πέταξε για την Γαλλία όπου θα συναντηθεί με τον Φιλίπ Μοντανιέ και όχι μόνο...

Το gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει για το ταξίδι του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Παρίσι για να συζητήσει με υποψήφιους τεχνικούς για τον πάγκο της ΑΕΚ. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης από το μεσημέρι του Σαββάτου βρίσκεται στην γαλλική πρωτεύουσα όπου και θα έχει επαφές με τον Φιλίπ Μοντανιέ οποίος υπάρχει στη λίστα των υποψήφιων για τη τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και με τον οποίο έχει ήδη υπάρξει επαφή.

Εκτός από τον Μοντανιέ, στην λίστα υπάρχει και η περίπτωση του Κλοντ Πιέλ ο οποίος έχει αποχωρήσει από τη Νις και στην ΑΕΚ έχουν εξαιρετική άποψη για τις ικανότητές του. Ο άλλοτε τεχνικός της Λιόν δεν τα βρήκε με την Μπορντό αφού οι «γιρονδίνοι» δεν κάλυπταν τις απαιτήσεις του με την περίπτωσή του πάντως να είναι δύσκολη.

Επίσης, δεν αποκλείεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να έχει και άλλη επαφή με προπονητή και συγκεκριμένα τον Ρεμί Γκαρντ όπως αναφέρει η sportday ο οποίος αποχώρησε από την Άστον Βίλα πριν το τέλος της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα