Κάλεσμα Πανιωνίου σε κόσμο για... φιέστα

Νίκος Τσιώκος
Κάλεσμα Πανιωνίου σε κόσμο για... φιέστα

bet365

Τη δική του... φιέστα θα κάνει ο Πανιώνιος για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η ΠΑΕ κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο φινάλε των πλέι οφ με την ΑΕΚ.

Μία εκπληκτική σεζόν έκανε φέτος ο Πανιώνιος, που εξέπληξε τους πάντες και μπήκε στην πεντάδα για να συμμετάσχει στα πλέι οφ. Συνάμα εξασφάλισε την άδεια για τη νέα σεζόν, ώστε να μπορεί να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, οι «κυανέρυθροι» θα κάνουν τη δική τους... φιέστα στο τελευταίο ματς των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ και η ΠΑΕ κάλεσε τους φιλάθλους του συλλόγου να δώσουν δυναμικό παρών και να γιορτάσουν τη μεγάλη επιστροφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η φετινή ποδοσφαιρική περίοδος φτάνει στο τέλος της και πλέον ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε όλοι οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ την επιστροφή της ομάδας μας όχι μόνο στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στα ευρωπαϊκά κύπελλα μετά από σχεδόν μια εφταετία.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σας καλεί όλες και όλους, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, αυτό με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 31 Μαΐου.

Η ΠΑΝΙΩΝΙΑ φιέστα, θα μας δώσει την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, για όλα όσα σπουδαία και σημαντικά μας χάρισαν φέτος.

Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις και η χρονιά θα κλείσει με φαντασμαγορικό θέαμα από χιλιάδες πυροτεχνήματα που θα βάψουν τον ουρανό στα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα