Μακ: Μετά το Euro αποφασίζει...

Μακ: Μετά το Euro αποφασίζει...

Το θέμα Ρόμπερτ Μακ άνοιξε για τα καλά κι απ' ότι φαίνεται θα κρατήσει για αρκετό καιρό καθώς ο παίκτης θα αποφασίσει για το μέλλον μετά το Euro. Οι Σλοβάκοι πάντως υποστηρίζουν πως το καλοκαίρι θα πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Bundesliga, καθώς η πλευρά του παίκτη έχει στα χέρια της προτάσεις από ομάδες της Γερμανίας. 

Μακ: Μετά το Euro αποφασίζει...

Οι δηλώσεις του Ρόμπερτ Μακ μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο έβαλαν φωτιές, όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στη Σλοβακία. Στην πατρίδα του διεθνή επιθετικού του ΠΑΟΚ, αναζητούν τον εκπρόσωπο του προκειμένου να μάθουν κάτι περισσότερο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr που έρχονται από την Σλοβακία, το καλοκαίρι ο Μακ θ' αποχωρήσει από την Τούμπα με προορισμό την Γερμανία. Μάλιστα οι συμπατριώτες του διεθνή επιθετικού υποστηρίζουν πως ο εκπρόσωπος του έχει στα χέρια πρόταση από ομάδα της Bundesliga, για ένα πολύ καλό συμβόλαιο που φτάνει στο 1 εκατ. ευρώ.

Στην Εθνική Σλοβακίας κλήθηκε ο Μακ για το Euro 2016. Θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση; Σε απόδοση 2.10 στην Mybet το συγκεκριμένο πιθανό σενάριο.

Ο Ρόμπερτ Μακ, θα πάρει τις αποφάσεις του μετά το Euro. Θέλει να αξιολογήσει όλες τις προτάσεις που θα έχει και να πάρει την καλύτερη για το μέλλον το δικό του και της οικογενείας του. Ο ίδιος θα περιμένει να δει και τις προθέσεις του Δικεφάλου, αν θα υπάρξει βελτιωμένη πρόταση, γιατί είναι η ομάδα που τον «ανέστησε» αγωνιστικά.  Να θυμίσουμε πως οι Θεσσαλονικείς το Γενάρη αρνήθηκαν προτάσεις ύψους 4 εκ. ευρώ από Ιταλία και Τουρκία, όμως τώρα τα πράγματα φαίνεται πως είναι πιο σοβαρά καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017 και στον ΠΑΟΚ θα πρέπει ν' αποφασίσουν τι θα κάνουν με πρώτο και καλύτερο τον συμπατριώτη του και πρόεδρο της ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ.

 

Best of internet