Αρέσει ο Χουλτ στον Παναθηναϊκό!

Αρέσει ο Χουλτ στον Παναθηναϊκό!

Αρέσει ο Χουλτ στον Παναθηναϊκό!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Παναθηναϊκός έκανε κρούση στην Νις για τον 26χρονο διεθνή Σουηδό μέσο, Νίκλας Χουλτ.

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει εδώ και καιρό στο... on την ενεργοποίηση του μεταγραφικού του σχεδιασμού και βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα τον ανεβάσουν επίπεδο και θα τον κάνουν ξανά ανταγωνιστικό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι «πράσινοι» έκαναν κρούση στην Νις για τον 26χρονο διεθνή Σουηδό μέσο, Νίκλας Χουλτ! Ο Χουλτ αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και διακρίνεται τόσο για τα ανασταλτικά όσο και για τα δημιουργικά του χαρίσματα ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό «φτερό» είτε ως μπακ είτε ως χαφ!

Ο Χουλτ αν και ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην πρώτη του χρονιά στην Νις(2014-2015), φέτος δεν κατάφερε να καθιερωθεί και βρίσκεται στην λίστα των ποδοσφαιριστών που ο γαλλικός σύλλογος θα ήταν θετικός στην παραχώρηση του είτε ακόμη και με μορφή δανεισμού, συνοδευόμενη από οψιόν αγοράς.Ο βραχύσωμος μέσος(1.73) έχει 4 συμμετοχές με το σουηδικό εθνόσημο.

Who is who

Νίκλας Χουλτ, μπαλαδόρος και ταχύτατος με τη μπάλα στα πόδια, σουηδικό μοντέλο! Η πρώτη του χρονιά στη Νις είχε καλό καλό ποδόσφαιρο και αποθέωση από τους οπαδούς στο Allianz Riviera! Η σεζόν του 25χρονου μέσου θα μπορούσε να κλείσει ιδανικά, αλλά ένας τραυματισμός στο πίσω μέρος του μηρού του τον άφησε εκτός. Με 30 συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ ήταν στα βασικά εργαλεία της τεχνικής ηγεσίας. Το αριστερό του πόδι μπορεί να δημιουργεί κινδύνους για την αντίπαλη ομάδα και να βγάζει μεγάλες μπαλιές, αλλά το δεξί είναι αυτό που τον... ταλαιπωρεί. Αλλωστε, δεν ξεχνά τον σοβαρό τραυματισμό του στην Ελφσμποργκ το 2012!

Είναι όμως μαχητής, ξεπερνά τα εμπόδια και φροντίζει να κερδίζει τις μάχες. Εχασε την περσινή καλοκαιρινή προετοιμασία, μπήκε τον Νοέμβριο και έκλεισε τη χρονιά με 15 συμμετοχές κι ένα τέρμα! Χρησιμοποιήθηκε περισσότερο ως αριστερό μπακ, αφού οι επελάσεις του έδιναν την ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα. Καλός στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν δυσκολεύεται να εγκλιματιστεί σε νέο περιβάλλον «Είναι τόσο ευέλικτος, ταχύτατος, ιδανικό εργαλείο για κάθε προπονητή, αφού βοηθά στα πλάνα μας. Μπορεί να παίξει σε πολύ καλό επίπεδο τόσο αριστερά όσο και στο κέντρο. Πήρε τις ευκαιρίες γιατί τις άξιζε και αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την επιλογή μας. Ο Νίκλας έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες μας» σχολίασε ο Πιέλ έπειτα τον πρώτο χρόνο συνεργασίας.

2009 Ελφσμποργκ 2 συμμετοχές
2010 Έλφσμποργκ 9 συμμετοχές/1 γκολ
2011 Έλφσμποργκ 28 συμμετοχές/6 γκολ
2012 Έλφσμποργκ 27 συμμετοχές/3 γκολ
2013 Έλφσμποργκ 17 συμμετοχές/1 γκολ
2014 Έλφσμποργκ 10 συμμετοχές
14-15 Νις 30 συμμετοχές/1
15-16 Νις 15 συμμετοχές

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα