Μπαϊκαρά για Πλατανιά

Μπαϊκαρά για Πλατανιά

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά είναι ένας από τους στόχους του Πλατανιά από την εγχώρια αγορά. Συμβόλαιο 200.000 ευρώ τον χρόνο ζητάει ο Τσαντούρια. Νέο όνομα και ο Μινγκάζοφ.

Μπαϊκαρά για Πλατανιά

Ο 32χρονος Τούρκος μεσοεπιθετικός - που έχει και ελληνικό διαβατήριο - αποτελεί μία γνωστή και δοκιμασμένη λύση. Μάλιστα στο πρόσφατο Δ.Σ. του Πλατανιά αναφέρθηκε πως ο Ντενίζ Μπαϊκαρά είναι ένας εκ των στόχων του Πλατανιά από την ελληνική αγορά. 

Έχει παίξει σε τέσσερις ομάδες στην Ελλάδα και η τελευταία του ήταν ο Πανθρακικός. Σχετικά με τον Γκεόργκι Τσαντούρια η περίπτωσή του έτσι και αλλιώς ήταν δύσκολη. Με συμβόλαιο άνω των 130.000 ευρώ και ενώ η πλευρά του παίκτη πλέον ζητάει ετήσιες αποδοχές 200.000 ευρώ. Κάτι που σημαίνει πως ο Πλατανιάς δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του.

Αρκετά ανεβασμένη οικονομικά περίπτωση είναι και ο Ρουσλάν Μινγκάζοφ, μεσοεπιθετικός από το Τουρκμενιστάν. Πρόκειται για παίκτη που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στη Γιάμπλονετς '97 στο πρωτάθλημα της Τσεχίας μετρώντας 40 εμφανίσεις και 10 γκολ. Διεθνής με την Εθνική του ομάδα (17 εμφανίσεις - 2 γκολ) και σε πολύ καλή ηλικία (25 χρ.).

Best of internet