Στο Παρίσι για κόουτς ο Μπάγεβιτς!

Στο Παρίσι για κόουτς ο Μπάγεβιτς!

Στο Παρίσι για κόουτς ο Μπάγεβιτς!

bet365

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ θα πετάξει αύριο το μεσημέρι για την Γαλλία προκειμένου να συναντηθεί με υποψήφιο (όπως Μοντανιέ) διάδοχο για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο...

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να ταξιδέψει αύριο το μεσημέρι για το Παρίσι με σκοπό και στόχο να συναντήσει προπονητή και να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Όπως είναι γνωστό και έχετε διαβάσει αρκετές φορές, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης έχει πάρει πάνω του την υπόθεση του διάδοχου του Γκουστάβο Πογιέτ και για τον λόγο αυτό επιθυμεί να βρίσκεται ο ίδιος στα ραντεβού προκειμένου να διαμορφώνει και προσωπική άποψη!

Ένα πρόσωπο το οποίο είναι πολύ πιθανό να συναντήσει ο Μπάγεβιτς είναι φυσικά ο Φιλίπ Μοντανιέ ο οποίος υπάρχει στη λίστα των υποψήφιων για τη τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και με τον οποίο έχει ήδη υπάρξει επαφή. Δεν αποκλείεται να μην είναι ο μόνος...

Σ' αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι από τα γαλλικά ΜΜΕ και το ρεπορτάζ του αξιόπιστου «Francefootball» ο Γάλλος πρώην τεχνικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την Νότιγχαμ Φόρεστ που του έχει κάνει πρόταση συνεργασίας για 2 χρόνια.

Υπάρχει και η περίπτωση του Κλοντ Πιέλ για τον οποίο έχουν άριστη άποψη στην Ένωση, ωστόσο, η περίπτωση του πρώην τεχνικού της Νις (που δεν τα βρήκε με την Μπορντό και στο οικονομικό αφού αξίωσε 1,4 εκατ. ευρώ ο ίδιος) είναι δύσκολη παντοιοτρόπως και κυρίως επειδή ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι έχει προτεραιότητα να βρεθεί σε μία ομάδα που θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα