Στραματσόνι: «Να γυρίσουμε σελίδα»

Στραματσόνι: «Να γυρίσουμε σελίδα»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Να γυρίσουμε σελίδα»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να κλείσει ο Παναθηναϊκός με νίκες τα πλέι-οφ, αφήνοντας πίσω του την ήττα και την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

-Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από την ΑΕΚ:«Ασφαλώς και η κατάσταση στην ομάδα είναι κακή, όμως έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και δεν πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε να μαχόμαστε. Για να είμαι ειλικρινής είναι δύσκολο να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, όμως πρέπει να προσπαθήσουμε. Πρέπει να παλέψουμε στο ματς με τον Πανιώνιο και στην τελευταία αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη».

-Για τη… χαλαρότητα των παικτών στα πρώτα λεπτά με την ΑΕΚ: «Σίγουρα το γεγονός ότι δεχθήκαμε τόσο γρήγορα το πρώτο γκολ και από τόσο μακρινή απόσταση είναι κάτι που πήγε λάθος. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, είχαμε την ευκαιρία με τον Λουντ, δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς, σε μια αντεπίθεση δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ. Στη συνέχεια υπήρχε η φάση με την κόκκινη κάρτα. Δεν θέλω να πω αν ήταν ή δεν ήταν και να σχολιάσω την απόφαση του διαιτητή... Αλλά αυτό που πιστεύω είναι ότι για να βγάλεις σε ένα τέτοιο ματς κόκκινη πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος. Και οι δυο κάρτες στους Βιγιαφάνιες – Μπεργκ είναι σκληρό χτύπημα για εμάς. Είναι δυο παίκτες που θα τους χάσουμε. Ο,τι έγινε, όμως, έγινε. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να νικήσουμε τον Πανιώνιο».

-Για το μέγεθος της απουσίας του Μάρκους Μπεργκ: «Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, όλοι ξέρουν την αξία του. Επίσης, θα πρέπει να πούμε ότι πίεσε ο ίδιος την Εθνική Σουηδίας για να ενσωματωθεί εκεί αργότερα και να παίξει με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας παίκτης που με τη θέλησή του προσπαθεί να τραβήξει όλη την ομάδα. Δεν θα τον έχουμε στη διάθεσή μας και αυτό μας στενοχωρεί... Είναι σίγουρο ότι όποιος κληθεί να παίξει στη θέση του θα τα δώσει όλα και αυτό είναι το σημαντικό».

-Για τα προβλήματα που υπάρχουν: «Σε ό, τι αφορά το κομμάτι της αποθεραπείας δεν αλλάζει κάτι. Το πρόβλημα δεν αφορά μεμονωμένα στους παίκτες που θα απουσιάσουν, αλλά στα χαρακτηριστικά που έχουν όσοι θα λείψουν. Αρα η ομάδα είναι δεδομένο ότι δεν θα μπορεί να παίξει με τον ίδιο τρόπο στο ματς που έρχεται με τον Πανιώνιο».

-Για το τελευταίο ματς στη Λεωφόρο με τον Πανιώνιο: «Κανένα παιχνίδι στα πλέι οφ δεν είναι εύκολο. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Οχι μόνο τακτικά, αλλά και νοητικά, στο μυαλό. Οι παίκτες νιώθουν πολύ θυμωμένοι με την ήττα από την ΑΕΚ και πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να βγάλουμε αυτό τον θυμό στον αγωνιστικό χώρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα