ΠΑΟΚ: Η μεγάλη «μάχη» έρχεται

ΠΑΟΚ: Η μεγάλη «μάχη» έρχεται

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η μεγάλη «μάχη» έρχεται

bet365

Ο ορισμός του ποδοσφαιρικού χαβαλέ επιστρέφει στο γήπεδο της Τούμπας την Παρασκευή (3/6) μεταξύ φιλάθλων και δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ. Διαβάστε ποιοι συμμετέχουν στις αποστολές των δύο ομάδων

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Οι συμμετοχές ήταν δεκάδες. Οι τυχεροί μόνο 18. Κάτοχοι διαρκείας και συνδρομητές της NOVA θα σηκωθούν από τους καναπέδες τους, θα φορέσουν τα αθλητικά τους και θα μπουν στην θέση των αγαπημένων τους παικτών. Ποιοι είναι οι μεγάλοι τυχεροί;

Αναλυτικά τα ονόματα των νικητών είναι τα εξής:

Φίλαθλοι: Ανδρέας Τσικνάρης, Κωνσταντίνος Λαθήρας, Ειρήνη Αποστόλου, Σπυρίδων Κεσκινίδης, Γεώργιος Καραβασίλης, Θεοδόσιος Κελλάρης, Νικόλαος Παπαθεοδώρου, Θωμάς Κουκουρίκος, Δημήτρης, Μαργαρίτης, Γεώργιος Κατσίκης, Θανάσης Κουρόγλου, Απόστολος Αναστασίου, Στυλιανός Τσιβρανίδης, Ιωάννης Σαμαράς, Πολύβιος Δημητριάδης, Ισαάκ Νικολαΐδης, Βασίλης Καγιάς, Αλέξανδρος Γκολογιάννης.

Αντίπαλοι άνθρωποι του χώρου. Άνθρωποι που δουλειά τους είναι να κριτικάρουν τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών θα μπουν στην θέση τους και θα τεθούν αντιμέτωποι με τους φιλάθλους της ομάδας μας. Αναλυτικά τα ονόματα των δημοσιογράφων που θα παραβρεθούν στο παιχνίδι:

Δημοσιογράφοι: Νίκος Τοσκίτσης, Μιχάλης Μελισσίδης, Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Κουβεντίδης, Σάββας Τσιομπάνογλου, Απόστολος Παγώνης, Τάσος Σταμπουλής, Γιώργος Μίνος, Γρηγόρης Ατρείδης, Στάυρος Κόλκας, Άκης Σακισλόγλου, Δημήτρης Τζορμπατζόγλου, Νίκος Μοσχοβίτης, Μάνος Τσαγλατίδης, Θόδωρος Χαστάς, Μαρία Καλτσίδη, Σάκης Γκίνας, Χρήστος Παυλίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Τι περιλαμβάνει το «Ζήσε την μοναδική εμπειρία»

Έναν αγώνα 50 λεπτών στο γήπεδο της Τούμπας.

Δύο ομάδες των 11 παιχτών.

Μεταφορά στο γήπεδο της Τούμπας από το Makedonia Palace με το λεωφορείο της ομάδας.

Προετοιμασία στα αποδυτήρια του γηπέδου, ζέσταμα και τακτική ανάλυση από προπονητές του PAOK ACADEMY.

Επίσημες εμφανίσεις με τα ονόματα των τυχερών.

Επίσημη είσοδο των δυο ομάδων και ανακοίνωση των συνθέσεων από τον εκφωνητή του γηπέδου καθώς και φωτογραφία στον ηλεκτρονικό πίνακα.

Live μετάδοση του αγώνα.

Απονομή μεταλλίων και βράβευση των συμμετεχόντων.

Ελεύθερη είσοδο για τους θεατές που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι στην Μικτή Ζώνη του γηπέδου.

Πολλές ακόμα εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες.

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 3 Ιουνίου στο γήπεδο της Τούμπας (οι θύρες θα είναι ανοιχτές για το κοινό) για ένα απόγευμα γεμάτο παρεΐστικο ποδόσφαιρο και πολύ χαβαλέ. Μην λείψει κανείς!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα