Τα «γούρια» της Ατλέτικο!

Τα «γούρια» της Ατλέτικο!

bet365

Ποια Λισαβόνα... Σιμεόνε και Μαδριλένοι αφήνουν πίσω τον τελικό του 2014 κι αναζητούν θετική ενέργεια για να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης!

Υπάρχουν γούρια σε ένα Τελικό; Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης παίζουν το ματς της χρονιάς και οι Ροχιμπλάνκος κάνουν τα πάντα για να αφήσουν πίσω τους τον... εφιαλτικό τελικό της Λισαβόνας. Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να αποβάλλουν συνήθειες που τους θυμίζουν την αποτυχημένη προσπάθεια να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης. Σε αντίθεση με το 2014, αυτή τη φορά η Ατλέτικο δεν απομονώθηκε στην τοποθεσία Λος Ανχελες ντε Σαν Ραφαέλ (80 χιλιόμετρα έξω από τη Μαδρίτη). Οι Μαδριλένοι δεν θέλησαν το συγκρεκριμένο μέρος για την προετοιμασία τους, αφού τότε δεν τους είχε φέρει... γούρι!

Τόσο ο Τσόλο Σιμεόνε όσο και οι παίκτες της Ατλέτικο αποφεύγουν να μιλήσουν για εκδίκηση. Δεν το κάνουν στις δηλώσεις του, δεν το το λένε ούτε... μεταξύ τους στις προπονήσεις και τονίζουν πως είναι μια νέα ευκαιρία που τους παρουσιάζεται στο δρόμο τους.

Αναζητούν θετική ενέργεια ακόμα και στη μεταφορά τους στην Ιταλία! Πως; Η αποστολή ταξίδεψε στο Μιλάνο με το ίδιο αεροπλάνο που μετέφερε τη Σεβίλλη στη Βασιλεία πριν λίγες ημέρες (και κατέκτησε την κούπα), αλλά και τη Μπαρτσελόνα στη Γρανάδα όπου εξασφάλισε τον τίτλο!

Θέλετε κι άλλα γούρια; Το 2014 η Ατλέτικο περνούσε... αέρας από το Μιλάνο και με το γκολ του Ντιέγκο Κόστα έβαζε βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ετσι, ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποφάσισε η ομάδα να μείνει στο ίδιο ξενοδοχείο της ιταλικής πόλης!

Θα βγει πρώτος ο Τσόλο από το τούνελ του Σαν Σίρο για να ελέγξει τον αγωνιστικό χώρο; Το 2014 το είχε κάνει στη Λισαβόνα...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα