Δείπνο πρωταθλητών με μπράβο από Ελευθερόπουλο (pics)

Δείπνο πρωταθλητών με μπράβο από Ελευθερόπουλο (pics)

Δείπνο πρωταθλητών με μπράβο από Ελευθερόπουλο (pics)

Η γιορτή της ομάδας Κ-15 του Ολυμπιακού, τα γενέθλια και τα μπράβο από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. 

Λίγες ημέρες προτού ολοκληρωθεί μια πολύ καλή χρονιά για τις Ακαδημίες και τις υποδομές των Πειραιωτών η Κ-15 του Ολυμπιακού άδραξε την ευκαιρία να δειπνήσει και να γιορτάσει τα επιτεύγματα της. Μια χρονιά δύσκολη, με πολύ δουλειά, πρόοδο και με τα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού να σηκώνουν στα Γιάννινα την Μεγάλη Τρίτη την κούπα του πρωταθλητή Super League K-15 στον αέρα. 
 
Οι νεαροί πρωταθλητές με προτροπή των προπονητών τους, Νίκου Τοπολιάτη και Τάσου Πάντου, συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης για να δειπνήσουν σε εστιατόριο της Νέας Σμύρνης και είναι αλήθεια πως είπαν πολλά, γέλασαν πολύ και φυσικά έφαγαν...Έφαγαν και τούρτα αφού είχε γενέθλια ο αρχηγός Γιώργος Φέκκας και οι συμπαίκτες του, του έφεραν τούρτα για να σβήσει τα κεράκια. 
 
Το παρών στο δείπνο εκτός από τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές κ.κ Τοπολιάτη, Πάντο και όλο το τεχνικό επιτελείο έδωσε ο διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης. Η... έκπληξη της βραδιάς ήταν η τυχαία επίσκεψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο εστιατόριο. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού που έχει όπως αυτά τα παιδιά "βγει" από την Ακαδημία του συλλόγου και έπαιξε για πολλά χρόνια στην πρώτη ομάδα βρέθηκε στο μαγαζί και φυσικά συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την επιτυχία τους. 
 
Φυσικά τα παιδιά φωτογραφήθηκαν μαζί του ενώ άκουσαν και συμβουλές για να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για να πετυχαίνουν νέους στόχους. 

Best of internet