Φινμπόγκασον: «Χαμένος χρόνος για μένα σε Ολυμπιακό»

Φινμπόγκασον: «Χαμένος χρόνος για μένα σε Ολυμπιακό»

Φινμπόγκασον: «Χαμένος χρόνος για μένα σε Ολυμπιακό»

bet365

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον μίλησε για τελείως χαμένο χρόνο αναφερόμενος στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό σε δηλώσεις του στην Ισλανδία.
Ο Ισλανδός στράικερ είπε για:
Την καριέρα του και το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό: Μετά την Ολλανδία πήγα στην Ισπανία και ύστερα σε Ολυμπιακό. Πάντα είχα ευκαιρίες να παίξω και πάντα υπήρχαν δυσκολίες. Στον Ολυμπιακό ήταν διαφορετικά τα πράγματα από άλλες ομάδες. Κάπως παράξενα. Όλα όσα έγιναν σε σχέση με μένα. Ξεκίνησα με μεγάλες προσδοκίες και ελπίδες και φιλοδοξίες αλλά τελικώς δεν υπήρχε τίποτα που να με ενέπνευσε εκεί. Τίποτα που να έδειχνε πως όντως με ήθελαν. Εκτός από το Tσάμπιονς Λιγκ και το ματς που έβαλα γκολ με την Άρσεναλ ήταν χαμένος χρόνος για μένα ο Ολυμπιακός. Τώρα όμως είμαι χαρούμενος στην Γερμανία και στο πως προσαρμόστηκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα