Γκάμπι: «Δεν μας χαρίστηκε τίποτα»

Γκάμπι: «Δεν μας χαρίστηκε τίποτα»

Γκάμπι: «Δεν μας χαρίστηκε τίποτα»

bet365

Περήφανοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ με τις δυνάμεις που έχουν αποδείξει ότι έχουν, είναι οι παίκτες της Ατλέτικο, όπως ανέφερε ο αρχηγός της ομάδας, Γκάμπι.

Δίνοντας το «παρών» στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ γι' ακόμα μια φορά, έπειτα από το 2014 στη Λισαβόνα, η Ατλέτικο είναι πιο έτοιμη και πιο δυνατή για ν' αντιμετωπίσει τη συμπολίτισσά της, Ρεάλ.

«Για να βρεθούμε και πάλι στον τελικό, δουλέψαμε και κοπιάσαμε πολύ. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα στη διαδρομή. Ό,τι έχουμε κάνει, το κάναμε με τις δυνάμεις μας» είπε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββατιάτικου τελικού που θα διεξαχθεί στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου, ο Γκάμπι, προσθέτοντας:

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της ζωής μας. Πάντοτε έχουμε μεγάλα όνειρα και το Σάββατο θα είναι ένα από αυτά για εμάς. Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα κερδίσουν τη μάχη της εξέδρας και πρέπει κι εμείς ν' ανταποκριθούμε και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων στο χορτάρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα