Πρόταση της ΑΕΚ για Φίλιπ! (vids)

Πρόταση της ΑΕΚ για Φίλιπ! (vids)

Πρόταση της ΑΕΚ για Φίλιπ! (vids)

bet365

Πρόταση για την απόκτηση του διεθνή Ρουμάνου αριστερού μπακ της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Στελιάνο Φίλιπ κατέθεσε η ΑΕΚ. Αρνητική η απάντηση των Ρουμάνων.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να κοιτάει την αγορά της Ρουμανίας. Μετά τις φήμες του Ιανουαρίου για τον Ματέι, νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ένωσης, για τον διεθνή αριστερό μπακ της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Στελιάνο Φίλιπ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Gazeta Sporturilor η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ντιναμό Βουκουρεστίου για την απόκτηση του διεθνή Ρουμάνου αριστερού μπακ, Στελιάνο Φίλιπ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Ρουμάνων, η πρόταση της Ένωσης έφτανε τις 500.000 ευρώ, μια πρόταση η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από την Ντιναμό. Ο 22χρονος Φίλιπ ξεκίνησε την καριέρα του ως αριστερός εξτρέμ για να μετακινηθεί στη συνέχεια σε θέση μπακ.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε το 2011 στην Μαραμούρες Μπάια Μάρε και με τις εμφανίσεις του προκάλεσε το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών όπως των Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Χετάφε στην οποία προπονητής ήταν ο συμπατριώτης του Κοσμίν Κόντρα.

Το καλοκαίρι του 2012 υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ντιναμό Βουκουρεστίου κι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην πρώτη κατηγορία τον Αύγουστο του 2012 αντικαθιστώντας τον Κοσμίν Ματέι (νυν παίκτης του Ατρομήτου).

Έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές της Ρουμανίας, ενώ αυτή την στιγμή βρίσκεται με την εθνική Ανδρών ενόψει του Euro της Γαλλίας.

Δείτε τον Φίλιπ αγωνιζόμενο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα