«Ο Στραματσόνι θέλει τον Ρισπόλι» (vids)

Νίκος Ρόλλας
«Ο Στραματσόνι θέλει τον Ρισπόλι» (vids)

bet365

Για την απόκτηση του 27χρονου μπακ χαφ της Παλέρμο, Αντρέα Ρισπόλι κινείται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με την Tuttosport.

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με ιταλικού δημοσίευμα. Αυτό είναι του Αντρέα Ρισπόλι, για τον οποίο η Tuttosport επικαλείται πως υπάρχει ενδιαφέρον από τους «πράσινους», αλλά και από την Ουντινέζε του Μπέτε Ιακίνι που τον ξέρει από την θητεία του στην Σικελία.

Ο 27χρονος μπακ που μπορεί να παίξει και ως χαφ, φέτος ήταν στην αποστολή της ομάδας του και στα 38 ματς της Serie A, έχοντας θέση στην βασική εντεκάδα σε 16, ενώ σε άλλα 6 μπήκε ως αλλαγή. Τις περισσότερες συμμετοχές του, τις έκανε παίζοντας στην δεξιά πλευρά του κέντρου, ενώ σε δύο περιπτώσεις υποχώρησε στην θέση του μπακ, μία από την δεξιά πλευρά και μία από την αριστερή.


Τα πρώτα του βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου τα έκανε στην Μπρέσια, από την οποία το 2010 μετακόμισε στην Πάρμα. Εκεί έπαιξε μόλις σε 16 ματς, καθώς συνεχώς ήταν στην λίστα με τους δανεικούς παίκτες... Αρχικά πήγε στην Λέτσε, μετά την Σαμπντόρια,ενώ ακολούθησαν η Πάντοβα, η Τερνάνα και η Παλέρμο, πριν οι «μωβ» τον αποκτήσουν ως δανεικό αρχικά τον Ιανουάριο του 2015.


Η χρεοκοπία της Πάρμα όμως το περασμένο καλοκαίρι, επέτρεψε στην ομάδα της Σικελίας να υπογράψει συμβόλαιο για 4 χρόνια μαζί του, με τις ετήσιες οικονομικές του απολαβές φτάνουν τις 400.000 ευρώ. Ένα ποσό δηλαδή που μπορεί είναι μέσα στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού, ο οποίος αν επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον της Tuttosport θα πρέπει να πείσει την Παλέρμο να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα