Τρεις αγωνιστικές στον Τζιμπούρ

Τρεις αγωνιστικές στον Τζιμπούρ

Τρεις αγωνιστικές στον Τζιμπούρ

Χωρίς τον Ράφικ Τζιμπούρ θα ολοκληρώσει τα πλέι οφ η ΑΕΚ με τον Αλγερινό επιθετικό να τιμωρείται με τρεις αγωνιστικές για το επεισόδιο που είχε με τον Βελλίδη στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Μπορεί ο Ράφικ Τζιμπούρ να δήλωνε στην απολογία του ότι δεν χτύπησε ποτέ τον Μάρκο Βελλίδη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, αλλά το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να τιμωρήσει τον επιθετικό της ΑΕΚ. Έτσι, ο Αλγερινός επιθετικός τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα δύο τελευταία ματς των πλέι οφ ενώ θα κουβαλάει άλλη μια αγωνιστική για τη νέα σεζόν αν κι εφόσον παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ ή στην Ελλάδα.  

 

Αναλυτικά η απόφαση: 

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής των Play Offs. Αναλυτικά: 

3η Αγωνιστική 
Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/5/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 23/5/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκατριών χιλιάδων ευρώ. 

DJEBBOUR RAFIK (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ): Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 15543/23-5-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 27ης-5-2016, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 09:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών»: επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων ευρώ. (παράβαση των άρθρων 15 παρ. 8 β του ΚΑΠ, 10 παρ. 1 περ. γ΄, 34 παρ. 2α του Π.Κ. της ΕΠΟ).

Best of internet