Απολογήθηκε ο Τζιμπούρ

Gazzetta team
Απολογήθηκε ο Τζιμπούρ

bet365

Ο Ράφικ Τζιμπούρ απολογήθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα για το επεισόδιο με τον Βελλίδη ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον χτύπησε ποτέ.

Απολογήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο Ράφικ Τζιμπούρ για τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Στην απολογία του ο Τζιμπούρ ξεκαθάρισε μιλώντας στα ελληνικά πως δεν χτύπησε ποτέ τον Βελλίδη και πως σκοπό είχε απλά να προστατέψει τον συμπαίκτη του, Έλντερ Μπαρμπόσα.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ κατέθεσε το βίντεο του επεισοδίου και έγινε αίτημα για να κληθεί σε απολογία ο Μάρκος Βελλίδης. Η απόφαση δεν αποκλείεται να βγει εντός της ημέρας με τον επιθετικό της Ένωσης κινδυνεύει να χάσει τα υπόλοιπα δύο ματς των πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα