Βαλένθια και πάλι για Ρομπέρτο

Βαλένθια και πάλι για Ρομπέρτο

Gazzetta team
Βαλένθια και πάλι για Ρομπέρτο

bet365

Το όνομα του Ρομπέρτο συνδέεται ξανά με την Βαλένθια ενώ σύμφνωνα με όσα γράφονται δεν αποκλείεται και η περίπτωση ανταλλαγής με τον Αντερλάν Σάντος.

Ο Ρομπέρτο είναι ένα όνομα που και φέτος το καλοκαίρι θα απασχολήσει αρκετά. Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», όπως πέρυσι έτσι και φέτος, βλέπει το όνομά του να συνδέεται με διάφορες ομάδες και δη ισπανικές.

Βαλένθια, Μπέτις και Βιγιαρεάλ τον έχουν στη λίστα τους αλλά η Βαλένθια παρουσιάζεται ως ο πιο σοβαρός μνηστήρας.

Οι «νυχτερίδες» θέλουν να προβούν σε πολλές αλλαγές τα καλοκαίρι αυτό και μία από αυτές είναι και στον άσσο. Ο Ντιέγκο Άλβες αναμένεται να αποχωρήσει και βασικός αντικαταστάτης του είναι ο Ρομπέρτο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Γαύρος» δεν αποκλείεται να γίνει ανταλλαγή με τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας Αντερλάν Σάντος, του οποίου το όνομα γράφτηκε και πέρυσι για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα