Μακ: «Μπορούμε την πρωτιά»

Gazzetta team
Μακ: «Μπορούμε την πρωτιά»

bet365

Σύνθημα νίκης και στο ΟΑΚΑ από τον Μακ, που δήλωσε αισιόδοξος για την κατάκτηση της πρώτης θέση στα πλέι οφ από τον ΠΑΟΚ.

Την αισιοδοξία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, εξέφρασε ο Ρόμπερτ Μακ, που δεν έκρυψε την πίστη του πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση των πλέι οφ και να διεκδικήσει την συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με νίκη στο ΟΑΚΑ κάνει μεγάλο βήμα για την έξοδο στο Champions League. Η Sportingbet προσφέρει σε απόδοση 2.90 τη νίκη του ΠΑΟΚ.

«Την Κυριακή έχουμε το ματς της σεζόν. Θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ που έχει δύο βαθμούς λιγότερους από εμάς. Θέλουμε να σκοράρουμε. Ανυπομονώ για αυτόν τον αγώνα. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη θέση για το Champions League», ανέφερε ο Σλοβάκος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα