Αθανασιάδης: «Θα άλλαζα όλα τα γκολ με ένα πρωτάθλημα»

Αθανασιάδης: «Θα άλλαζα όλα τα γκολ με ένα πρωτάθλημα»

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης με τα δύο γκολ κόντρα στον Πανιώνιο έφτασε τα 101 και στις δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε πως θα τα άλλαζε όλα για ένα πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Κλάους τόνισε: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό, να φτάσω στα 101 γκολ. Κάποτε ήταν ένα όνειρο, όταν ήμουν μικρός, μακάρι να έχουμε και συνέχεια. Δε νομίζω ότι θα τα άλλαζα με κάτι. Ίσως με ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ…»

Για το ποιο από αυτά θεωρεί το πιο σημαντικό: «Είναι πολλά τα γκολ, είναι και σημαντικά. Το γκολ με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό που πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου ίσως…»

Για την αλλαγή της εικόνας της ομάδας και τα θετικά αποτελέσματα: «Ήρθε ένας νέος προπονητής, είναι βασικό ότι γνωρίζει τα αποδυτήρια και τα πλέι οφ. Πέρασε κάποια στοιχεία στην ομάδα, ανταποκριθήκαμε οι ποδοσφαιριστές και παίζουμε καλά».

Για τη συνέχεια στα πλέι οφ: «Ξέρουμε τι σημαίνει το κάθε παιχνίδι. Μπαίνουμε συγκεντρωμένοι με αυτοπεποίθηση λόγω δουλειάς. Αυτό που μας πονάει είναι ότι παίζαμε χωρίς κόσμο, στο τελευταίο παιχνίδι θα την έχουμε, πιστεύω να πάνε όλα καλά και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση».

Για το αποτέλεσμα που θα ήθελε στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, κοιτάμε να κερδίσουμε εμείς και στο τέλος να πάρουμε την πρώτη θέση».

Για το αν υπάρχει κούραση: «Δεν τα πήγαμε καλά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ότι κοντεύουμε χρόνο που δουλεύουμε. Πιο πολύ υπάρχει κούραση στο μυαλό, είναι πολλοί οι μήνες. Λίγες μέρες έμειναν, δύο παιχνίδια, πρέπει να τα δώσουμε όλα, όλοι για να πανηγυρίσουμε την πρώτη θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα