Περιμένει πρώτα την Πόρτο ο Ζοσουέ

Περιμένει πρώτα την Πόρτο ο Ζοσουέ

bet365

Ο Ζοσουέ - που είναι ένα ακόμα όνομα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού - περιμένει πρώτα την Πόρτο, θέλοντας να διεκδικήσει ξανά μία θέση στο ρόστερ της και μετά θα δει τις άλλες επιλογές του.

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερα είναι τα ονόματα παικτών που προκύπτουν από την Ιβηρική και ανήκουν στο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Μάρκο Σίλβα. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Ζοσουέ. Ένας 25χρονος Πορτογάλος που είναι κυρίως δεξί εξτρέμ αλλά παίζει και αριστερά και επιτελικός μέσος.

Έχει παίξει σε Πόρτο, Κοβίλια, Πεναφιέλ, Φένλο, Πάκος Φερέιρα, Μπούρσασπορ ενώ ήταν δανεικός στην Μπράγκα. Ανήκει στην ομάδα της Πόρτο και ενώ φέτος έβαλε 5 γκολ και είχε 6 ασίστ. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την Πορτογαλία ο παίκτης είχε την ενημέρωση πως η Πόρτο θα του προσέφερε νέο συμβόλαιο, καθώς το υπάρχον λήγει το 2017. Πρώτος του στόχος είναι να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας που ανήκει και μετά να δει τις άλλες του επιλογές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα