Επαφή Ηρακλή - ΑΕΚ για Βέλλιο

Gazzetta team
Επαφή Ηρακλή - ΑΕΚ για Βέλλιο

bet365

Συζήτηση για τον Βέλλιο φαίνεται πως είχαν ΑΕΚ και Ηρακλής, με τον «δικέφαλο» να εκφράζει το ενδιαφέρον του για τον Έλληνα επιθετικό.

Στο μικροσκόπιο και της ΑΕΚ βρίσκεται ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος κατά καιρούς έχει απασχολήσει και τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό! Ωστόσο, τελευταία φαίνεται πως υπήρξε κρούση και από την Ένωση, η οποία ήρθε σε επαφή με τον Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sport Day», ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ υπήρξε επαφή και συζήτηση για το οικονομικό κομμάτι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ηρακλής θα ήταν ικανοποιημένος με ένα ποσό κοντά στα 700.000 ευρώ, με την ΑΕΚ να φτάνει μέχρι και το 1 εκατομμύριο ευρώ. Επίσης, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο να υπάρξουν έμψυχα ανταλλάγματα ώστε να υπάρξει συμφωνία με τον Γηραιό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα