«Μέσα» Αμπέντ και Εβανζελίστα

«Μέσα» Αμπέντ και Εβανζελίστα

«Μέσα» Αμπέντ και Εβανζελίστα

bet365

Ο Αλγερινός και ο Βραζιλιάνος μέσος επιστρέφουν στην αποστολή του «τριφυλλιού» για το ντέρμπι της Πέμπτης με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός με «τρίποντο» αύριο στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ κάνει σημαντικό βήμα πρωτιάς και ο Αντρέα Στραματσόνι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Πράνιτς και Τελάντερ είναι εκτός εδώ και καιρό.Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους», στην οποία επιστρέφουν οι Αμπέντ και Εβανζελίστα.

Μετά το 3-0 της Λεωφόρου ο Ιταλός τεχνικός δύσκολα θα «πειράξει» την ενδεκάδα που έφερε την πρώτη νίκη σε ντέρμπι την φετινή αγωνιστική περίοδο. Στιλ, Νάνο, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Λέτο και Μπεργκ αναμένεται να είναι οι βασικοί για τους «πράσινους».

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο και Βιγιαφάνιες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα