Λάζαρ: «Είμαι απλήρωτος 7,5 μήνες»

Λάζαρ: «Είμαι απλήρωτος 7,5 μήνες»

Λάζαρ: «Είμαι απλήρωτος 7,5 μήνες»

Ο Ρουμάνος μέσος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε τους λόγους που πήρε την απόφαση να καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ άφησε υπονοούμενα ότι κάποιοι δεν ήθελαν να παίξει στην ομάδα.  

Ο Κοστίν Λάζαρ μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα έγιναν στη φετινή χρονιά στον Ηρακλή, λέγοντας αρχικά τα εξής: «Επτάμιση μήνες δεν πήρα χρήματα από τον Ηρακλή. Αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα για μένα. Στο τελευταία παιχνίδι μίλησα με τον Παπαθανασάκη και ζήτησα εξηγήσεις».

Ο έμπειρος μέσος σε συνέχεια των δηλώσεων του στο «Μετροπολις» μίλησε για τον τραυματισμό του: «Έμεινα επτά μήνες εκτός γηπέδων. Δεν ήταν δικό μου το λάθος που έμεινα τόσο καιρό. Σέβομαι τον Ηρακλή και δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Σέβομαι τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν ήταν δικό μου λάθος. Τόσο καιρό δε μίλησα και προσπαθούσα συνεχώς για πως θα επανέλθω σε καλή κατάσταση. Το τι έγινε το κρατάω για μένα».

Για την κουβέντα που είχε με τον Παπαθανασάκη: «Εγώ είπα στον πρόεδρο πως αν είμαι καλά θα έχω καλή απόδοση, του είπα πως αν τραυματιστώ ξανά δε θέλω χρήματα. Δεν ήθελε να με κρατήσει. Όρισα τον δικηγόρο μου να μιλάει μαζί του».

Για την επιθυμία του: «Εγώ θέλω να μείνω στον Ηρακλή. Δε θέλω να φύγω ως αποτυχημένος. Θέλω σαν τρελός  να παίξω γι αυτή την ομάδα. Έχω όρεξη να αγωνιστώ και να προσφέρω».

Για τη θέση που τερμάτισε ο Ηρακλής: «Θα μπορούσε η ομάδα να τερματίσει πολύ πιο ψηλά. Ο προπονητής έκανε τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα. Αν λυθούν πολλά προβλήματα που έχει η ομάδα, ακόμα και χωρίς άδεια μπορεί να πετύχει πολλά η ομάδα. Η ομάδα δεν είχε εμπειρία φέτος, αλλά είχε μεγάλη όρεξη για να πετύχει».

Για το πόσο επηρέαζε το οικονομικό στα αποδυτήρια: «Το οικονομικό επηρέαζε τους παίκτες. Την ώρα του αγώνα αυτό δεν το σκέφτεσαι, αλλά με καλύτερο μπάτζετ και συνθήκες η ομάδα μπορεί να πάει ακόμα πιο ψηλά».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Έκανε πολύ καλή δουλειά. Άλλος στη θέση του θα είχε φύγει με τις συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει. Του ζητάω συγνώμη για το ότι δεν τον βοήθησα. Αλλά ξέρει κι αυτός πως δεν έφταιγα εγώ. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν μάλωσα με τον Ηρακλή. Θέλω να μείνω και η προσφυγή ήταν η μοναδική οδός για να εξασφαλίσω τα χρήματά μου».

Best of internet