Ηρακλής: Προπόνηση και μετά μπάρμπεκιου

Ηρακλής: Προπόνηση και μετά μπάρμπεκιου

Gazzetta team
Ηρακλής: Προπόνηση και μετά μπάρμπεκιου

bet365

Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ηρακλή, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες και το προπονητικό τιμ αποχαιρέτησαν την χρονιά με μπάρμπεκιου.

Η τελευταία προπόνηση του Ηρακλή πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, με το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια να είναι πολύ καλό παρά τα προβλήματα που υπάρχουν σε διοικητικό επίπεδο. Οι παίκτες μετά το δίτερμα που έπαιξαν που είχε και πολλά χάπενινγκ, ακολούθησε μπάρμπεκιου θέλοντας μ' αυτό τον τρόπο να κλείσουν ευχάριστα την χρονιά. Αυτό που ευχήθηκαν όλοι φεύγοντας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ήταν όλα να κυλήσουν ομαλά και το σωματείο να είναι και πάλι δυνατό μετά τις 6 Ιουλίου όταν θα ξεκινήσει και πάλι η προετοιμασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα