Στραματσόνι: «Να παραμείνουμε θυμωμένοι»

Στραματσόνι: «Να παραμείνουμε θυμωμένοι»

Στραματσόνι: «Να παραμείνουμε θυμωμένοι»

Ο Αντρέα Στραματσόνι περιμένει να δει από τους παίκτες του την ίδια διάθεση και στο δεύτερο ντέρμπι με την ΑΕΚ ενώ τόνισε πως μπαίνουν οι βάσεις για την δημιουργία μίας πολύ καλής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός του «τριφυλλιού» στην κάμερα της NOVA: 

«Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί βοηθάει στο ηθικό της ομάδας. Και είναι η πρώτη νίκη σε ντέρμπι αυτό το χρόνο, σε εννιά ντέρμπι, δέκα αν υπολογίσουμε και αυτό που δεν έγινε με τον Ολυμπιακό. Και μερικές φορές είναι σημαντικό για το ηθικό της κάθε ομάδας και πόσο μάλλον που κερδίσαμε 3-0 και χωρίς να μας απειλήσει ο αντίπαλος»

Ήταν αυτό το φάρμακο για να θεραπεύσετε ό,τι άσχημο είχατε δει στα προηγούμενα παιχνίδια;

«Ναι σίγουρα αλλά ξέρετε έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις σκληρά τόσο όταν υπάρχουν θετικά ή αρνητικά αποτέλεσμα. Να δουλεύεις σκληρά και να μην χάνεις την κατεύθυνση σου. Αυτή η ομάδα πλέον είναι συμπαγής. Προσπαθούμε να βάλουμε τις βάσεις για να χτίσουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Πόσο διαφορετικό είναι το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε λίγες μέρες;  

«Πρώτα απ' όλα πρέπει γρήγορα να γυρίσουμε σελίδα. Να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη και να παραμείνουμε "θυμωμένοι" όπως ξεκινήσαμε στο ματς της Λεωφόρου. Γιατί ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα, είμαστε μόνο δυο βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ και θέλουμε μια ακόμα νίκη».

Best of internet