Ανατροπή και παραμονή για Μαρκόφσκι...

Ανατροπή και παραμονή για Μαρκόφσκι...

bet365

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του gazzetta για παραμονή του Μαρκόφσκι για δύο χρόνια, με τον Παναιτωλικό να ανακοινώνει την συμφωνία με τον Σέρβο επιθετικό. Στο προπονητικό τιμ ο Κουτσοσπύρος.

Ανατροπή σκηνικού και αίσιο τέλος στην υπόθεση παραμονής του Μάρκο Μαρκόφσκι στον Παναιτωλικό, με τον Σέρβο επιθετικό σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta να λέει το ναι και σύντομα θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις. Η αλήθεια είναι πως στο Αγρίνιο ήθελαν να μείνει στην ομάδα ο έμπειρος σέντερ φορ, κάτι που ήθελε και ο ίδιος.

Το deal πήγε να χαλάσει, καθώς υπήρξε διαφωνία και στο οικονομικό, αλλά και στον χρόνο του νέου συμβολαίου. Από την στιγμή όμως που όπως προαναφέραμε και οι δύο πλευρές ήθελαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους, έβαλαν νερό στο κρασί τους και ο πρώτος σκόρερ των... καναρινιών της περσινής περιόδου θα μείνει στον Παναιτωλικό με στόχο να συνεχίσει να σκοράρει και να δίνει βαθμούς στην ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη.

Η συμφωνία με τον Μαρκόφσκι ήρθε να προστεθεί στις δύο μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν οι Αγρνιώτες. Συγκεκριμένα όπως αναφέραμε έχουν συμφωνήσει προφορικά για την απόκτηση των Πορτογάλων Ρότσα (αριστερός μπακ) και Ροντρίγκες (κεντρικός αμυντικός), ενώ οι κινήσεις θα συνεχιστούν.

Και επίσημα Αγρινιώτης ο Μαρκόφσκι

Λίγα λεπτά μετά το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για την συμφωνία του Παναιτωλικού με Μαρκόφσκι, ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση με τα... καναρίνια να ανακοινώνουν την παραμονή του Σέρβου για δύο χρόνια. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Μάρκο Μαρκόβσκι θα παραμείνει στον Παναιτωλικό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας τη φετινή περίοδο, συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναιτωλικού έως τον Ιούνιο του 2018».

Στο τεχνικό τιμ ο Κουτσοσπύρος

Στο τεχνικό επιτελείο του Παναιτωλικού θα ενταχθεί ο Χρήστος Κουτσοσπύρος με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος εντάσσεται από σήμερα στο τεχνικό επιτελείο των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού. Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα μας αγωνιζόμενος από το 2000 έως το 2002, συνέχισε σε άλλες ομάδες, επανήλθε το 2012 βοηθώντας αποτελεσματικά στην επιστροφή της στη Super League και παρέμεινε έως το 2014. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο του ως ποδοσφαιριστής, θα συνεχίσει πλέον να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναιτωλικό από άλλη θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα