Βέλλιος: «Δεν κλείνω καμία πόρτα»

Βέλλιος: «Δεν κλείνω καμία πόρτα»

Στην εκπομπή «Όλα» εμφανίστηκε ο Απόστολος Βέλλιος που τόνισε ότι αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του, καθώς και ότι αισθάνεται έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Βέλλιος: «Δεν κλείνω καμία πόρτα»

Καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη και της εκπομπής «Όλα» βρέθηκε ο Απόστολος Βέλλιος. Ο διεθνής επιθετικός απάντησε για το μέλλον της καριέρας του τονίζοντας ότι θέλει το κάτι παραπάνω. Επίσης μίλησε για την επιλογή του να φύγει από την Αγγλία, καθώς και για τα πρότυπα του.

«Έχω ένα γλυκό άγχος. Δεν είναι όπως πέρυσι, γιατί πέρσι και πρόπερσι έψαχνα κάτι διαφορετικό. Τώρα θέλω να κάνω το κάτι παραπάνω. Τα βλέπω όλα. Δεν κλείνω καμία πόρτα.

Είναι ωραίο να ακούς για μεγάλες ομάδες. Θέλω αρχικά να περάσουν τα ματς με την Εθνική, να κάνω τις διακοπές μου και μετά να συγκεντρωθώ να δω τι θα με πάει μπροστά στο μέλλον.

Για να φύγω για το εξωτερικό θα πρέπει να πάω κάπου και να παίξω. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από εμένα. Αλλά εκεί που θα πάω θέλω να με θέλουν.

Επίσης παίζει ρόλο τι προοπτική θα έχει η ομάδα, τι σέντερ φορ θα έχει -γιατί δεν μπορείς να πας κάπου που θα έχει πέντε σέντερ φορ, αλλά και το οικονομικό κομμάτι».

Για την αποχώρηση του από την Αγγλία τόνισε: «Έκανα λάθος που έφυγα από την Αγγλία. Είχα κι άλλες προτάσεις. Πήγα όμως στο τέλος στη Δανία, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα ήθελα και έτσι επέστρεψα». 

Για το ποιοι παίκτες του αρέσουν: «Μου άρεσαν παίκτες του Ηρακλή. Μου άρεσε πολύ ο Κωνσταντίνου. Μου αρέσει πολύ και ο Ιμπραΐμοβιτς από το εξωτερικό».

Best of internet