Στη Θεσσαλονίκη από σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης

Στη Θεσσαλονίκη από σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης

Στη Θεσσαλονίκη από σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσει το ματς με τον Πανιώνιο, αλλά και για να υποδεχτεί τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.  

Στην ατζέντα του Ιβάν Σαββίδη υπάρχουν σημαντικά ραντεβού κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά, αναμένεται να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ θα ακολουθήσει η παρουσία του στο Άγιο Όρος, όπου θα υποδεχθεί τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, και θα παραστεί στους εορτασμούς για την 1.000ετή παρουσία Ρώσων μοναχών στο Αγιο Όρος.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση κι αν κάτι δεν αλλάξει στο πρόγραμμα του, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει το παρών και στην συνάντηση που διοργάνωνει στις 30 Μαίου η ΕΠΣ Μακεδονίας με την παρουσία 25-30 Ενώσεων, που είναι απέναντι στη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ. 

Την ίδια ώρα ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται και πάλι εκτός συνόρων, χωρίς να γίνει γνωστός ο προορισμός, για επαφές που έχουν να κάνουν με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών και για τα αποτελέσματα των επαφών αυτών θα ενημερώσει τον Ιβάν Σαββίδη.

Best of internet