Μισός στην Τούμπα ο Πανιώνιος

Μισός στην Τούμπα ο Πανιώνιος

bet365

«Νοσοκομείο» θυμίζει ο Πανιώνιος που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα χωρίς τους τραυματίες Καραμάνο, Ανσαριφάρντ, Χαλκιαδάκη και τους τιμωρημένους Βλάχο, Οικονόμου. Λογικά θα προλάβει ο Κόρμπος.

Με πολλές απουσίες θα πάει στην Τούμπα ο Πανιώνιος για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Το έργο των «κυανέρυθρων» είναι, ήδη, δύσκολο, αφού έχουν μείνει κολλημένοι στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό. Ωστόσο, βλέπουν να... υψώνεται ένα βουνό μπροστά τους λόγω των απουσιών που έχουν προκύψει!

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Καραμάνος έχει σφίξιμο στους κοιλιακούς και θα είναι εκτός για το ματς της Πέμπτης (26/5), ενώ Καρίμ Ανσαριφάρντ ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό, θα απουσιάσει για 10 ημέρες από τη δράση και κατά συνέπεια θα χάσει το υπόλοιπο των πλέι οφ, ενώ την Τετάρτη (25/5) θα αναχωρήσει για το Ιράν. Από τη μεριά του, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης έχει κάποιες ενοχλήσεις και θα είναι... off για 3-4 ημέρες, ώστε να μην είναι ούτε αυτός στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη ενόψει Τούμπας.

Επίσης, ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Βαλεντίνου Βλάχου, Βαγγέλη Οικονόμου, με τον πρώτο να έχει συμπληρώσει κάρτες και τον δεύτερο να αποβάλλεται στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» του Βορρά στη Νέα Σμύρνη. Όλα αυτά τη στιγμή που έχει τεθεί στο... περιθώριο ο Τάσος Μπακασέτας, γι' αυτό και μπορεί να καταλάβει κανείς το επίπεδο δυσκολίας της... αποστολής που έχει στην Τούμπα.

Θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να εκμεταλλευθεί τις απουσίες του Πανιωνίου στη μεταξύ τους κόντρα στην Τούμπα; Στο 1.40 ο άσος του «Δικεφάλου» στη Novibet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα