Μένει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα ο Σάντρο

Gazzetta team
Μένει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα ο Σάντρο

bet365

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει τη σχετική ρήτρα επέκτασης στο συμβόλαιο του Σάντρο και έτσι ο 20χρονος επιθετικός θα αποχωρήσει το καλοκαίρι το Camp Nοu με ελεύθερη μεταγραφή.

Οριστικά παρελθόν θα αποτελέσει σε λίγο καιρό από την Μπαρτσελόνα ο Σάντρο Ραμίρες, καθώς η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» αποφάσισε να μην κάνει χρήση της σχετικής option στο συμβόλαιο του 20χρονου επιθετικού για επέκταση της συνεργασίας μαζί μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Έτσι ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του, με την Τότεναμ να εξετάζει την περίπτωση του. Το τέλος της συνεργασίας με τον παίκτη ανακοίνωσε και ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντεθ, ο οποίος τόνισε σχετικά:

«Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε στα χέρια μας μία πρόταση για τον Σάντρο. Εξετάσαμε την υπόθεση και λόγω και του περιορισμού στις μεταγραφές που είχε επιβληθεί στην ομάδα, τον κρατήσαμε μαζί μας. Εκείνος από την πλευρά του προσπάθησε και του είμαστε υπόχρεοι γι' αυτό. Από την 1η Μαΐου θεωρητικά είχαμε την ευκαιρία να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του, όμως αναγνωρίζοντας τη βοήθεια του, αποφασίσαμε να του δώσουμε την ευκαιρία να αναζητήσει νέες εμπειρίες».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα