ΠΑΟΚ: Στην Κοπεγχάγη ο Όλσεν

ΠΑΟΚ: Στην Κοπεγχάγη ο Όλσεν

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Στην Κοπεγχάγη ο Όλσεν

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Ρόμπιν Όλσεν την Κοπεγχάγη, με τον Σουηδό τερματοφύλακα να δηλώνει πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτή την μεταγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας.

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το gazzetta.gr, ΠΑΟΚ και Κοπεγχάγη ήταν στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους Δανούς να καταβάλουν την ρήτρα των 600.000 που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ρόμπιν Όλσεν. Λίγο μετά τις 20:00 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραχώρηση του στην Κοπεγχάγη. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του τερματοφύλακα Ρόμπιν Όλσεν με μεταγραφή στην Κοπεγχάγη. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του».

Στην συνέχεια ανακοίνωσε την μεταγραφή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Κοπεγχάγη, με τον 25χρονο διεθνή τερματοφύλακα να αναφέρει τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό που συνέβη είναι το καλύτερο για μένα και τα πηγαίνω πολύ καλά στην Κοπεγχάγη. Μου συμπεριφέρονται πολύ καλά και θέλω πάντα να προσφέρω το καλύτερο αλλά ξέρω ότι αυτό δεν είναι δυνατό πάντα και επιπλέον, είμαι πολύ χαρούμενος για τους έξι μήνες που έχω περάσει στην ομάδα. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα και θα δουλέψω σκληρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα