Ολοκλήρωσε τις επαφές ο Μπάγεβιτς!

Ολοκλήρωσε τις επαφές ο Μπάγεβιτς!

Ολοκλήρωσε τις επαφές ο Μπάγεβιτς!

bet365

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ ταξίδεψε στην Γερμανία, συζήτησε με υποψήφιους για τη διαδοχή του Πογιέτ και επιστρέφει απόψε βράδυ Αθήνα (που θα 'χει κι άλλες επαφές).

To βράδυ αναμένεται ξανά στην Αθήνα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος ολοκλήρωσε το σκοπό του ταξιδιού του στην Γερμανία κι αφορούσε τις συναντήσεις του (λέγεται για δυο) με πιθανούς διάδοχους του Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον Τόρστεν Φινκ της Αούστρια Βιέννης (με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2017 και δείχνει να μην... ψήνεται με την προοπτική της ΑΕΚ, τουλάχιστον μέχρι και πριν γίνει το ραντεβού αυτό) και κυκλοφόρησε η φήμη για τις περιπτώσεις (κυρίως επειδή βρισκόταν στην Γερμανία) για ραντεβού με έναν εκ των Τόμας Σάαφ και Άρμιν Φε (και οι δυο είναι ελεύθεροι)...

Όπως και να ΄χει η κίνηση του Μπάγεβιτς να ταξιδέψει στην Γερμανία το πρωί για να πραγματοποιήσει δυο ραντεβού σε χρόνο... ρεκόρ καταδεικνύει και την αποφασιστηκότητά του να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην απόφαση για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως επαφές -και με άλλες υποψηφιότητες- θα γίνουν και από αύριο και έως την άλλη εβδομάδα αφού μέχρι τότε δεν αναμένεται να 'χει κάτι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) οριστικό σχετικά με την απόφαση για το πρόσωπο που αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης!

Θυμίζουμε πως υπάρχουν οι περιπτώσεις των Αρουαμπαρένα και Μοντανιέ που έχουν ξεχωρίσει αλλά φαίνεται να είναι στο... περίμενε και να μην αποτελούν την πρώτη και βασική επιλογή για την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα