Έφεση του εισαγγελέα κατά Μελισσανίδη!

Έφεση του εισαγγελέα κατά Μελισσανίδη!

Gazzetta team
Έφεση του εισαγγελέα κατά Μελισσανίδη!

bet365

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ (παρά το γεγονός ότι αθωώθηκε στην επιτροπή δεοντολογίας της ομοσπονδίας) άσκησε έφεση κατά της απόφασης για τον Μελισσανίδη.

Στις 10 Μαΐου όπως θα θυμάστε η επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ αθώωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα υποστήριξε ότι του είπε ο παρατηρητής του αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Κύρκος...

Ωστόσο το θέμα φαίνεται (όσο απίθανο κι αν είναι αυτό) πως δεν τελειώνει εκεί... Κι αυτό διότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας της ίδιας της ομοσπονδίας!

Αύριο Τετάρτη αναμένεται λοιπόν η εκδίκαση της έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα από την αρμόδια επιτροπή εφέσεων της ομοσπονδίας (ότι συνεπάγεται αυτό) για να ακολουθήσει αργότερα (μάλλον όχι την ίδια μέρα) η τελεσίδικη απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα