Στην Γερμανία ο Μπάγεβιτς

Στην Γερμανία ο Μπάγεβιτς

Στην Γερμανία ο Μπάγεβιτς

Όπως αναμενόταν ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ παίρνει πάνω του το θέμα του διαδόχου του Πογιέτ και για τον λόγο αυτό βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό.

Είναι γνωστό οτι η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή με τις περιπτώσεις του Τόρστεν Φινκ, του Μάρτιν Αρουαμπαρένα, του Φιλίπ Μοντανιέ και του Τόμας Σάαφ να έχουν δει το φως της δημοσιότητας με τον Ντούσαν Μπαγεβιτς να αναλαμβάνει πρωτοβουλία ουσίας για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ΑΕΚ.

Όπως αναμενόταν και σημειώναμε, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ ταξίδεψε στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν στην Γερμανία προκειμένου να έχει συνάντηση με υποψήφιους για τον πάγκο της ΑΕΚ ανάμεσα στους οποίους είναι για παράδειγμα ο Τόρστεν Φινκ.

Ο Γερμανός τεχνικός της Αούστρια Βιέννης με την οποία έχει ακόμα συμβόλαιο αναμένεται να συναντηθεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει και δεδομένη συμφωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης θα έχει επαφές και με αλλους προπονητές (δεν αποκλείεται ένας από αυτούς-μεταξύ άλλων-να είναι ο Τόμας Σάαφ) ενώ είναι πασιφανές ότι ο Βόσνιος εκτελεστικός διευθυντής έχει πάρει την απόφαση να αναλάβει ο ίδιος το φορτίο εξεύρεσης του διαδόχου του Πογιέτ έχοντας προσωπική επαφή και γνωριμία με τους υποψήφιους διαδόχους του Ουρουγουανού τεχνικού.

Best of internet