Με Μπαρμπόσα η ΑΕΚ

Με Μπαρμπόσα η ΑΕΚ

Gazzetta team
Με Μπαρμπόσα η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (26/5, 20:30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Επιστρέφει ο Μπαρμπόσα.

Με τον Έλντερ Μπαρμπόσα να επιστρέφει στην αποστολή μετά την τιμωρία των τριών αγωνιστικών θα υποδεχτεί η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ εξέτισε την ποινή του και τέθηκε κανονικά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Βάργκας ο οποίος είναι τραυματίας με θλάση στον αριστερό προσαγωγό και θα χάσει το υπόλοιπο των πλέι οφ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Αρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα